Eντυπωσιάζει ο Βασίλης Δήμου με το νέο του ζεϊμπέκικο: «Μ’ Αγαπάς ή Τζάμπα Πίνω»

Με ένα δυναμικό ζεϊμπέκικο, που υμνεί το καλό λαϊκό τραγούδι και που σε καθηλώνει από το πρώτο κιόλας άκουσμά του, επιστρέφει δισκογραφικά ο Βασίλης Δήμου, απογειώνοντας το, «Μ’ Αγαπάς ή Τζάμπα Πίνω»!


Ο πολλά υποσχόμενος Θεσσαλονικιός λαϊκός ερμηνευτής, που τα τελευταία χρόνια έχει κάνει αισθητή την παρουσία του στα μουσικά δρώμενα, χαρίζοντάς μας, πολύ όμορφα τραγούδια, ξεδιπλώνει για μία ακόμη φορά το ερμηνευτικό του ταπεραμέντο, στο «Μ’ Αγαπάς ή Τζάμπα Πίνω», που σε μουσική του Μιχάλη Τουρατζίδη και στίχους της Βίκυς Γεροθόδωρου, το μουσικό αποτέλεσμα, είναι μοναδικό.
Ο Βασίλης Δήμου, δίνει την δική του ξεχωριστή μουσική ταυτότητα, στο «Μ’ Αγαπάς ή Τζάμπα Πίνω», ένα αυθεντικό ζεϊμπέκικο, που συνοδεύεται από ένα εκρηκτικό βιντεοκλίπ με την υπογραφή του Alex Konstantinidis, και το μόνο που θες… είναι να το ακούς, ξανά και ξανά!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτός είναι ο γνωστός τραγουδιστής που δολοφονήθηκε στην Καρδίτσα

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Καρδίτσα μετά τον θάνατο...

Κωνσταντάρας: «Η εικόνα της Έλενας Παπαρίζου στο νοσοκομείο ήταν κακή» – Τι ισχυρίζεται

Στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» επανήλθε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας,...

Γιώργος Λιάγκας: Η νέα πολυτελής κατοικία που απέκτησε στην Τήνο

Ο Γιώργος Λιάγκας φαίνεται πως δυναμώνει ακόμη περισσότερο τους...

Διάσημη πρωταγωνίστρια αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο

Πασίγνωστη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη διάγνωση με καρκίνο...

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Νίκος Συρίγος κατά Πασχάλη: «Είναι ντροπή αυτά που λέει»

Με έντονο τρόπο σχολίασε ο Νίκος Συρίγος στην εκπομπή...

Η μικρούλα της φωτογραφίας είναι γνωστή ηθοποιός της χώρας μας!

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας που πόζαρε σε καλοκαιρινές διακοπές στην αγκαλιά του μπαμπά του δεν είναι άλλο από την

Το συγκινητικό μήνυμα της Χριστίνας Κουλουμπή για τον Κομπόγιωργα: «Πάντα ζωντανός μέσα μου»

Ο Αλέξανδρος Κομπόγιωργας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 48 ετών πριν από τρία χρόνια μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.