Πέμπτη, 5 Φεβρουαρίου, 2026

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Ο «Άγιος Παΐσιος» σαρώνει και στο σινεμά

Τέλος εποχής στην κορυφή του ελληνικού box office έφερε το 4ήμερο 29 Ιανουαρίου - 1 Φεβρουαρίου 2026.

Η «πριγκίπισσα του ΝΟΧ» στο πλευρό κοριτσιών που έχουν υποστεί κακοποίηση

Μπορεί σχεδόν σε καθημερινή βάση η ελληνική κοινωνία να βιώνει δεκάδες περιστατικά μπούλινγκ ή παραβατικής συμπεριφοράς από ανήλικα αγόρια και κορίτσια,

«Οι Αθώοι»: Πρεμιέρα απόψε για τη νέα σειρά εποχής του MEGA

Πρεμιέρα κάνει απόψε η νέα σειρά του MEGA «Οι...

Πολιτικός γάμος για την κόρη των Μπαλατσινού – Κωστόπουλου στην Αμερική

Η Αμαλία Κωστοπούλου και ο Τζέικ Μέντγουελ παντρεύτηκαν στην Αμερική, χωρίς τους γονείς της

Με πολιτικό γάμο παντρεύτηκαν την Παρασκευή, 10 Οκτωβρίου, στην Αμερική, η Αμαλία Κωστοπούλου και ο Τζέικ Μέντγουελ.

Την ευχάριστη είδηση μοιράστηκε η ίδια η κόρη του Κωστόπουλου και της Μπαλατσινού, αναρτώντας σχετικές φωτογραφίες μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram. Μάλιστα, μέσα στο 2026 θα γίνει ο θρησκευτικός τους γάμος στην Ελλάδα.

Ωστόσο, οι γονείς της απουσίαζαν, αφού, όπως εξήγησε ο Πέτρος Κωστόπουλος στον ANT1, «πήγαν οι δυο τους στον γάμο.Την ώρα εκείνη παραλίγο να χάσω το αεροπλάνο, γιατί με πήγαινε η κόρη μου στο αεροδρόμιο. Ηθελαν στον γάμο να είναι οι δυο τους, δεν θέλανε άλλον. Παντρεύτηκαν στις 2 στο δημαρχείο, οι δυο τους».

Η Αμαλία Κωστοπούλου, μάλιστα, πρόσφατα άφησε το διαμέρισμά της στο Λος Aντζελες και μετακόμισε μόνιμα στο Τέξας για χάρη του αγαπημένου της, μια και τα τελευταία χρόνια διατηρούσαν σχέση από απόσταση.

Ο Τζέικ Μέντγουελ δραστηριοποιείται σε διάφορες επιχειρήσεις, ενώ είναι ιδιαίτερα ενεργός με φιλανθρωπικό έργο. Εχει γεννηθεί το 1988 στις ΗΠΑ και είναι επενδυτής κεφαλαίων επιχειρηματικών ρίσκων (venture capitalist). Το 2007 ο Μέντγουελ συνίδρυσε την Kairos Society, της οποίας παραμένει μέλος του διοικητικού συμβουλίου.

«Αισθανόμουν ενοχές, αλλά είχα κανονίσει το ταξίδι λόγω της περιστάσεως από τον Απρίλιο για να βγει φτηνό. Το ήξερα περίπου. Θα γινόταν μια γιορτή, τύπου αρραβώνα. Δεν ήθελαν και γονείς πολύ-πολύ. Καλά κάνουν, έτσι έκανα και εγώ.

Και πήγαν οι δυο τους στον γάμο. Δεν πήγα στον γάμο. Την ώρα εκείνη κόντεψε να χάσει τον γάμο της η κόρη μου, γιατί με πήγαινε στο αεροδρόμιο. Θα παντρευόταν στις 2 στο Δημαρχείο οι δυο τους, δεν ήθελαν άλλους.

Πήγα και άλλαξα το εισιτήριο, να έρθω νωρίτερα γιατί ένιωσα τύψεις να μην έρθω δεύτερη εβδομάδα. Και κόστισε. Πέρασα πολύ ωραία. Είδα τα παιδιά μου, με κούρασαν όμως, γιατί ήθελαν να μου δείξουν τα πάντα. Πήγαμε σε λίμνες, μου είπαν να βουτήξω», δήλωσε ο Πέτρος Κωστόπουλος στην εκπομπή «Πρωινό Σαββατοκύριακο»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».

Μαμά για τρίτη φορά Ελληνίδα ηθοποιός

Η όμορφη ηθοποιός με τον σύζυγό της, Νίκο Θεοδωρόπουλο υποδέχτηκαν το τρίτο τους μωρό.

Πρόκειται για την κατά 20 χρόνια νεότερη σύζυγο Έλληνα ηθοποιού

Η κυρία της φωτογραφίας είναι σύζυγος γνωστού ηθοποιού της...

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Σόφη Ζανίνου: «Στα 18 μου συνειδητοποίησα ότι αυτό που μας έκανε ο πατέρας μου ήταν βία»

Η Σόφη Ζαννίνου σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Happy Day» αποκάλυψε την ηλικία της και αναφέρθηκε στη σχέση με τον πατέρα της και γνωστό ηθοποιό, Ζαννίνο.