«Porto Leone»: Η αναπάντεχη επίσκεψη στο σπίτι της Άντζελας, θα φέρει στο φως όλη την αλήθεια;

Μία αναπάντεχη γνωριμία έχει κλέψει το μυαλό της κοπέλας κι η Φωφώ θυμάται μία αντίστοιχη δικιά της γνωριμία πολλά χρόνια πριν

Ο Ηλίας Καπετανάκος, νιώθoντας ότι τον αντιμετωπίζουν σαν ηττημένο, κανονίζει με την Ρίτα να συναντηθεί με κάποιον που θα τον βοηθήσει να πάρει εκδίκηση για τον γιο του στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Porto Leone: Στη γειτονιά με τα κόκκινα φανάρια».

Η Ντόρα ανοίγει τα μάτια του καπετάν – Μανώλη, που έχει μείνει μπερδεμένος μετά από τη συνάντησή του με την Λένα και η Βούλα γνωρίζει τυχαία έναν άντρα που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στη ζωή της. Ο Γιάμαρης κάνει έρευνα για να μάθει αν η μυστηριώδης γυναίκα έφυγε με το υπερωκεάνιο, ενώ ο Καστίλιας του μιλάει για τις υποψίες του για τον Γρηγόρη. 

Ο Ορέστης καταφθάνει στον Πειραιά μαθαίνοντας την αλήθεια για τη Λένα, ενώ η Γαλήνη κοιτάζει με υποψία τον Χρόνη Θαλασσίτη, έναν άντρα που φέρνει στο σπίτι ο Βούλγαρης.

  Τέλος, η Άντζελα δέχεται μία αναπάντεχη επίσκεψη στο σπίτι της, που μπορεί να φέρει στο φως όλη την αλήθεια.

Ο Βούγγελας (Τριαντάφυλλος Δελής) «ψαρεύει» κόσμο για το καμπαρέ. Μέσα, η Λουίζα (Χριστίνα Συμεωνίδη) ρωτά την Βούλα (Σμαράγδα Αδαμοπούλου) πού τρέχει ο νους της απόψε και της επισημαίνει ότι η Φωφώ (Κωνσταντίνα Τάκαλου)  την παρακολουθεί από το μπαρ κι έχει εντοπίσει ότι η κοπέλα δεν κυνηγά τη δουλειά κι αφήνει τους πελάτες δίχως παρέα.

Πράγματι, η Φωφώ πλησιάζει την Βούλα για να μάθει τι έχει συμβεί. Μία αναπάντεχη γνωριμία έχει κλέψει το μυαλό της κοπέλας κι η Φωφώ θυμάται μία αντίστοιχη δικιά της γνωριμία πολλά χρόνια πριν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Νάρκη στον γάμο της Ελένης – Το τελεσίγραφο από την πεθερά της

Τι συνέβη και μαύρα σύννεφα γέμισαν το σπιτικό της Ελένης και του Ματέο στα βόρεια προάστια;

Δανάη Μπάρκα – Φάνης Μπότσης: Μετακομίζουν σε νέο σπίτι στη Μεσσηνία

Η Δανάη Μπάρκα και ο Φάνης Μπότσης φαίνεται πως...

Κατερίνα Καινούργιου – Παναγιώτης Κουτσουμπής: Ποιος θα είναι ο κουμπάρος στον γάμο τους

Η Κατερίνα Καινούργιου και ο Παναγιώτης Κουτσουμπής ζουν μια...

Ναταλία Λιονάκη: Πώς αντέδρασε όταν έμαθε για τα χρήματα που δικαιούται από το ΣΕΗ

Η πρώτη αντίδραση της Ναταλίας Λιονάκη για τα χρήματα...

Ανέστης Ευαγγελόπουλος για Μενεγάκη: «Της έστειλα μήνυμα και μου απάντησε ένα κατεβατό»

Ο Ανέστης Ευαγγελόπουλος μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι»...

Έπεσε περονόσπορος! Νέος χωρισμός στην ελληνική σόουμπιζ!

Τον Ιούλιο το ζευγάρι είχε απολαύσει ρομαντικές διακοπές στην Κίμωλο

Ξέσπασε η ξαδέλφη του Γιώργου Μαρίνου: «Εμπιστεύτηκε κάποια οικογένεια να τον προσέχουν αλλά δυστυχώς…»

«Εμείς θέλαμε πολύ να τον φροντίσουμε και δυστυχώς εκείνος επέλεξε αυτό. Δεν βγήκε ευτυχής, δυστυχώς»