Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Σάρα Γανωτή: «Δε γίνεται reunion των “Στάβλων” γιατί λείπουν πολλά πρόσωπα»

Η Σάρα Γανωτή γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τον ρόλο της Σκαρμούτσου στη σειρά «Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη».

Τερλέγκας – Καψάλης – Σερέτη -Τσίκος: Πρεμιέρα στις 12/12 στο «ROX»

Ο Βασίλης Τερλέγκας ενώνει τις δυνάμεις του με τον Γιάννη Καψάλη, την Εβίτα...

Το «GNTM» παίρνει «φωτιά» – Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε για το ριάλιτι...

Τη στιγμή που συζητιέται ήδη η δημιουργία ενός νέου κύκλου από το ριάλιτι μοντέλων «GNTM», το φθινόπωρο του 2026 στο Star, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναφέρθηκε στη σοβαρότητα που έχει αποκτήσει το παιχνίδι, καθώς πλησιάζει ο τελικός του τις γιορτές.

Συγκινεί η Μαρία Παναγοπούλου: «Χθες, ημέρα των πρώτων γενεθλίων μου χωρίς τον Κώστα»

«Τους τελευταίους 10 μήνες εξαφανίζομαι εντελώς γιατί δεν έχω το κουράγιο…»

Η Μαρία Παναγοπούλου περνάει δύσκολες στιγμές μετά την απώλεια του Κώστα Χαρδαβέλλα.

Ήταν ο σύζυγός της, ο πατέρας του γιου της, ο άνθρωπός της και ο χαμός του είναι δυσαναπλήρωτο κενό.

Η δημοσιογράφος έκανε ένα ποστ καθώς είχε τα γενέθλιά της και ήταν τα πρώτα χωρίς τον σύζυγό της. «Τους τελευταίους 10 μήνες νιώθω πολύ συχνά κακή φίλη. Δεν απαντώ σε κλήσεις και μηνύματα, αναβάλλω συνεχώς τις εξόδους για καφέ, είμαι τηλεγραφική στις συνομιλίες μου ή μιλάω για ανοησίες, από κάποιους ανθρώπους δε, εξαφανίζομαι εντελώς γιατί δεν έχω το κουράγιο ούτε τη φωνή τους να ακούσω.

Χθες, ημέρα των πρώτων γενεθλίων μου χωρίς τον Κώστα, παλιοί και νέοι φίλοι με συγκίνησαν πολύ με τη συμπεριφορά τους. Εγώ την αποκαλώ κατανόηση, εκείνοι την χαρακτηρίζουν “αγάπη”, χωρίς καν να γνωρίζονται μεταξύ τους.

Το να σου δίνουν οι άνθρωποι τον χώρο και τον χρόνο που χρειάζεσαι για τον εαυτό σου, παραμένοντας διακριτικά δίπλα σου, δεν είναι αυτονόητο. Όταν όμως συμβαίνει,
είναι μαγικό.

Σας ευχαριστώ (σας ευχαριστούμε)

ΥΓ Δεν ξυπνάω έτσι. Στολίζομαι καθημερινά, χάρη στο ταλέντο (και την κατανόηση) της @make_up_georgia και της @eleni.deligianni».

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα