Πέμπτη, 5 Φεβρουαρίου, 2026

Ευγενία Ξυγκόρου: «Η Πολυξένη θα κάνει ένα “ξεκαθάρισμα λογαριασμών” με τη μητέρα...

Η Ευγενία Ξυγκόρου, που υποδύεται την Πολυξένη, μία από...

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Ο «Άγιος Παΐσιος» σαρώνει και στο σινεμά

Τέλος εποχής στην κορυφή του ελληνικού box office έφερε το 4ήμερο 29 Ιανουαρίου - 1 Φεβρουαρίου 2026.

Η «πριγκίπισσα του ΝΟΧ» στο πλευρό κοριτσιών που έχουν υποστεί κακοποίηση

Μπορεί σχεδόν σε καθημερινή βάση η ελληνική κοινωνία να βιώνει δεκάδες περιστατικά μπούλινγκ ή παραβατικής συμπεριφοράς από ανήλικα αγόρια και κορίτσια,

Ανιψιός του Υφυπουργού Κατσαφάδου ο δολοφόνος του κλαμπ στο Περιστέρι

Ο πορτιέρης-πυγμάχος Μιχάλης Κατσαφάδος είναι αυτός που μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον Βούλγαρο θαμώνα νυχτερινού κέντρου

Ανιψιός του υφυπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Κωνσταντίνου Κατσαφάδου είναι ο 25χρονος πορτιέρης που έβαψε τα χέρια του με αίμα, καρφώνοντας έναν σουγιά στην κοιλιά του 37χρονου Βούλγαρου που στον υπόκοσμο είχε το ψευδώνυμο «Αρχοντας».

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε στις 3 τα ξημερώματα της Δευτέρας στο club Glauck στο Μπουρνάζι, όπου ο «ογκώδης» Βούλγαρος διασκέδαζε στο μαγαζί που αποτελούσε στέκι του. Το θύμα παγιδεύτηκε όταν έλαβε κλήση στο κινητό του τηλέφωνο για να βγει έξω επί της οδού Λασσάνη, όπως κι έκανε. Ο 37χρονος δεν είχε τίποτε να φοβηθεί, αφού «έπαιζε εντός έδρας», ενώ διατηρούσε και «στενές σχέσεις» με τη διαβόητη αλβανική συμμορία Lions.

Βγαίνοντας όμως αντίκρισε τον 25χρονο Μανιάτη Μιχάλη Κατσαφάδο, πορτιέρη διπλανού μπαρ, με τον οποίο προ πέντε ημερών είχαν ανταλλάξει γροθιές και κλοτσιές… Ο νεαρός Μανιάτης πυγμάχος όμως του τη φύλαγε, λογόφερε για λίγο μαζί του, πιάστηκαν στα χέρια αλλά ο Βούλγαρος «δεν έπεφτε», και τότε, χωρίς να του δώσει δεύτερη ευκαιρία, τράβηξε τον σουγιά από την τσέπη του, τον κάρφωσε στην κοιλιά και έτρεξε να εξαφανιστεί.

Ο «Αρχοντας» σύρθηκε μέχρι το εσωτερικό του Glauck αιμόφυρτος. Αμέσως στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο, το οποίο και τον μετέφερε στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας. Ωστόσο, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή, δεν τα κατάφερε και λίγα λεπτά μετά ξεψύχησε.

Ο ανιψιός του υφυπουργού χθες παραδόθηκε στις αρχές, έχοντας να αντιμετωπίσει τη βαριά κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση. Ο πατέρας του Μιχάλη Κατσαφάδου είναι απόστρατος αστυνομικός της Δίωξης Ναρκωτικών Πειραιά και είναι πρώτος εξάδελφος του υφυπουργού.  Σύμφωνα με «αυτόπτη μάρτυρα», ο δράστης Μιχάλης Κατσαφάδος αισθανόταν «μειωμένος» και «θιγμένος» στα μάτια άλλων επειδή στην προγενέστερη συμπλοκή εμφανίζεται να έφαγε ξύλο από τον σωματώδη Βούλγαρο, αλλά διάλεξε τον χειρότερο τρόπο για να πάρει πίσω το αίμα του. Ο 37χρονος, κατά το παρελθόν, είχε καταγγείλει αστυνομικούς της Αμεσης Δράσης για ξυλοδαρμό έξω από μπαρ στο Γκάζι στη διάρκεια ελέγχου.

Ο «Αρχοντας» είχε ενεργό ρόλο στην αλβανική συμμορία Lions, που στην καφετέρια Δαμασκός είχε σκοτώσει τον 39χρονο Αλβανό υδραυλικό, το βράδυ της 21ης Φεβρουαρίου 2023. Ο φερόμενος αρχηγός των Lions είναι ο «Ερλις Σαλάι», που διαφεύγει της σύλληψης, ενώ άλλο μέλος της ίδιας Αλβανικής συμμορίας, ο μουσάτος «Nardi», είχε συλληφθεί για τον πυροβολισμό και βαρύ τραυματισμό Κρητικού στο Γκάζι, ο οποίος με συντοπίτες του είχαν έρθει στην Αθήνα ως καλεσμένοι σε γάμο τον Δεκέμβριο του 2023. Ο 37χρονος Βούλγαρος πάντως που έπεσε νεκρός στο Μπουρνάζι από τον μαχαιροβγάλτη Κατσαφάδο είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές για υπόθεση ανθρωποκτονίας και είχε εκτίσει ποινή κάθειρξης στις Φυλακές Λάρισας.

Ο «Αρχοντας» πουλούσε προστασία στο Μπουρνάζι, ενώ μετά τον φόνο του τα social media έχουν πλημμυρίσει από μηνύματα λύπης «ομοϊδεατών» του που επαινούν την «μπέσα» και τον «άψογο» χαρακτήρα του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Μαμά για τρίτη φορά Ελληνίδα ηθοποιός

Η όμορφη ηθοποιός με τον σύζυγό της, Νίκο Θεοδωρόπουλο υποδέχτηκαν το τρίτο τους μωρό.

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Πρόκειται για την κατά 20 χρόνια νεότερη σύζυγο Έλληνα ηθοποιού

Η κυρία της φωτογραφίας είναι σύζυγος γνωστού ηθοποιού της...

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Δεν κάνω σιδέρωμα είναι περιττό – Όταν τα βάλεις δεν θα τσαλακωθούν;»

Η γνωστή ηθοποιός είναι κατά του σιδερώματος και εξήγησε τον λόγο.