Σάββατο, 7 Φεβρουαρίου, 2026

Βρήκαμε τον Γιάννη Λάτσιο να βολτάρει στο κέντρο της Αθήνας

Ο Γιάννης Λάτσιος κομψά ντυμένος έκανε βόλτα στο κέντρο...

Η σόουμπιζ στη θεατρική αυλή της «Κυράς της Ρω»

Αποθέωση γνώρισε η «Κυρά της Ρω» στην πρεμιέρα της...

Τέλος η αυτοεξορία της Ελεν ΝτιΤζένερις

Η 68χρονη τηλεπαρουσιάστρια ξόδεψε 22.850.000 ευρώ για να αγοράσει έπαυλη στη γειτονιά των διασήμων, στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνιας των ΗΠΑ.

Αποκαλύψεις στο «Να μ’αγαπάς»: Ο Άγγελος λέει στη Ζωή για τα συναισθήματά...

Πολλές και συγκλονιστικές οι εξελίξεις της σειράς «Να μ’αγαπάς».

Πού εντοπίσαμε τον Σπύρο Παπαδόπουλο;

Ντυμένος σπορ!

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος βρέθηκε στο κέντρο της Αθήνας και έκανε τα ψώνια του. Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε τον καταξιωμένο ηθοποιό να περπατάει στο κέντρο της Αθήνας φορώντας ντυμένος σπορ.

Στα 70 του ο ηθοποιός είναι καλύτερα από ποτέ καθώς φαίνεται πολύ μικρότερος και νιώθει σίγουρα μικρότερος. «Ακόμα δεν μου αρέσει να φαίνομαι, κι ας κατέληξα να παίζω μπροστά σε κόσμο. Δεν είχα πει καν ποίημα στο σχολείο. Μια φορά, στο δημοτικό, επειδή ήμουν καλός μαθητής, με έβαλαν να παίξω σε ένα σκετσάκι και δέχτηκα – απλώς ήμουν κρυμμένος σε μια ντουλάπα και φαινόταν το χέρι μου, δηλαδή έριχνα μια σφαλιάρα και ξανάμπαινα μέσα, μέχρι εκεί είχα φτάσει.

Μου άρεσε να πηγαίνω σε έναν μαραγκό που είχαμε απέναντι, σε ένα ημιυπόγειο, και δούλευε με τα ξύλα όλη μέρα, ακούγοντας το τρανζιστοράκι του. Καθόμουν εκεί με τις ώρες, με άφηνε να παίζω με τα ροκανίδια και τα ξύλα και θεωρούσα ότι αυτός ήταν ένας ευτυχισμένος άνθρωπος επειδή ήταν μόνος του», έχει πει σε συνέντευξή του στη lifo. Και είχε προσθέσει: «Δεν υπήρχε κανένας απολύτως λόγος να γίνω ηθοποιός, ούτε κατάλαβα πώς έγινα, συνωμότησαν διάφορες συμπτώσεις.

Δεν είχα καμία επαφή με το θέατρο, δεν είχα δει ούτε μία παράσταση, μου άρεσε πολύ όμως το σινεμά και πήγαινα και πούλαγα σάμαλι και πασατέμπο στα διαλείμματα για να βλέπω τις ταινίες. Στη δραματική σχολή βρέθηκα από σύμπτωση, επειδή μια κοπέλα που μου άρεσε μου είπε να την πάω μέχρι εκεί με τη μοτοσικλέτα.

Αυτό που μου άρεσε πάντα ήταν να διαβάζω λογοτεχνία, ήταν το μόνο ενδιαφέρον που είχα, από δεκαπέντε χρονών άρχισα να διαβάζω φανατικά».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κώστας Μακέδος: Καθηλωμένος εδώ και μήνες σε καρέκλα – Η μάχη με την παχυσαρκία

Μάχη με την παχυσαρκία δίνει ο Κώστας Μακέδος. Ο...

Λάκης Ραπτάκης: Έφυγε ξαφνικά ο επιχειρηματίας και πρώην σύντροφος της Βάνας Μπάρμπα

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο Λάκης Ραπτάκης στα 79 του. Ο επιχειρηματίας υπέστη ανακοπή καρδιάς στο σπίτι του στη Γλυφάδα

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Νέο ξέσπασμα από τη μητέρα της Λιονάκη: «Μου είπε να πουλήσω το εξοχικό για να δώσει τα λεφτά στον παπά»

Νέο ξέσπασμα από τη μητέρα της Ναταλίας Λιονάκη που δεν μπορεί να αποδεχτεί ότι η κόρη της είναι μοναχή.