Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου, 2026

Αντιγόνη Κουλουκάκου: «Μετά τη γέννηση του παιδιού μου δεν είμαι ο ίδιος...

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου καλεσμένη της εκπομπής «Καλύτερα αργά» αναφέρθηκε...

Κέρδισε το φλουρί ο Δημήτρης Σταρόβας στην πίτα της παράστασης «Εκείνος και...

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψαν οι συντελεστές της παράστασης «Εκείνος και εκείνος» στο Θέατρο Αργώ.

Ο Θάνος Λέκκας ως γκουρού στους «Τρομερούς γονείς»

Ο Θάνος Λέκκας, ως γκουρού Δαμασκηνός, έρχεται για να «καθαρίσει» την αύρα στο σπίτι της οικογένειας Στεφανίδη στη σειρά «Τρομεροί γονείς».

Στο σφυρί τα κειμήλια του 1821

Κομμάτια από την Ιστορία της Ελληνικής Επανάστασης βγαίνουν στο σφυρί στο πλαίσιο μεγάλης δημοπρασίας, που οργανώνει ο οίκος Βέργος την Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου, στον Φιλολογικό Σύλλογο «Παρνασσός».

Δημήτρης Κοντολάζος: «Αγαπάω το τραγούδι, έχω ανάγκη να τραγουδάω»

Ο Δημήτρης Κοντολάζος βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης στο «The 2Night Show», μιλώντας στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τη λαμπρή του καριέρα στο τραγούδι.

Ο καταξιωμένος ερμηνευτής, ο οποίος αυτόν τον χειμώνα θα εμφανίζεται στα Αστέρια Live στην Πάτρα, μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη μεγάλη αγάπη που τρέφει για το τραγούδι και τη σημερινή μουσική.

Παράλληλα ο σπουδαίος τραγουδιστής, ο οποίος μετά τις επιτυχίες «Ένα» και «Πιες», που ξεπέρασαν το καθένα το 1 εκατ. views, αναμένεται το προσεχές διάστημα να επιστρέψει με νέο τραγούδι από τη Sonar Music, αναφέρθηκε στον τρόπο, που προσέχει τη φωνή του.

«Αγαπάω το τραγούδι, έχω ανάγκη να τραγουδάω και το κάνω από παιδί» είπε με νόημα ο Δημήτρης Κοντολάζος, ο οποίος εν συνεχεία επισήμανε ότι:

«Τραγουδάω περιστασιακά, γιατί μετά από 52 χρόνια κάνω και τις επιλογές μου, πια. Έχω προτάσεις αλλά πάω εκεί που η ψυχή μου θα είναι ανεχτή Έχω πει πολλά όχι και αν τα είχα πει πιο πριν θα ήταν καλύτερα. Ένας μεγάλος είπε: Τα όχι μου με έκαναν”.

Μιλώντας για τη σημερινή μουσική, ο δημοφιλής τραγουδιστής δήλωσε ότι «Είναι δύσκολο να βρεις σήμερα τραγούδια σαν αυτά που κάναμε παλιά. Τότε δεν κυνηγούσαμε το σουξέ αλλά να κάνουμε 12 όμορφα τραγούδια. Ένας συνάδελφος με ρώτησε πώς αναγνωρίζω τα σουξέ και είπα πως όταν ο συνθέτης μού παίζει το τραγούδι και ακούω στίχο και μελωδία και μου σηκώνεται η τρίχα, κάτι λέει αυτό. Τώρα ψάχνεις να βρεις έναν φρέσκο και αληθινό στίχο.

Είναι δύσκολο για εμάς που έχουμε πει καλά τραγούδια και ας είναι καλά οι συνθέτες που μας εμπιστευτήκαν τεράστιες δημιουργίες. Ένα παράπονο έχω μέσα μου. Δεν μπόρεσα να τραγουδήσω Χρήστο Νικολόπουλο. Του το είπα κάποια στιγμή. Επίσης δεν τραγούδησα Αντώνη Βαρδή και Γιώργο Ζαμπέτα.

Όλα ξεκινάνε από τις ενορχηστρώσεις που κάνουμε. Πρέπει να ξαναμπούν τα δύο μπουζούκια στους δίσκους και να βάλουν δυο μπουζούκια στο πάλκο. Είναι άλλο το άκουσμα.  Όχι να έχουν έναν μπουζουξή και να τον κρύβουν πίσω. Λένε ‘Πάμε στα μπουζούκια’. Αυτά δεν είναι μπουζούκια, παιδιά. Όλα τα άλλα που κάνουν είναι ok και καλά κάνουν. Αλλά γιατί εξαφάνισαν το μπουζούκι;» υπογράμμισε καταλήγοντας ο Δημήτρης Κοντολάζος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Δεν κάνω σιδέρωμα είναι περιττό – Όταν τα βάλεις δεν θα τσαλακωθούν;»

Η γνωστή ηθοποιός είναι κατά του σιδερώματος και εξήγησε τον λόγο.

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Χρύσπα: «Χώρισα μετά από 15 χρόνια γάμου, δεν το περίμενα. Έζησα το πένθος του χωρισμού»

Καλεσμένη της εκπομπής «Το πρωινό» η Χρύσπα αναφέρθηκε στο...

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».