Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Σάρα Γανωτή: «Δε γίνεται reunion των “Στάβλων” γιατί λείπουν πολλά πρόσωπα»

Η Σάρα Γανωτή γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τον ρόλο της Σκαρμούτσου στη σειρά «Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη».

Τερλέγκας – Καψάλης – Σερέτη -Τσίκος: Πρεμιέρα στις 12/12 στο «ROX»

Ο Βασίλης Τερλέγκας ενώνει τις δυνάμεις του με τον Γιάννη Καψάλη, την Εβίτα...

Το «GNTM» παίρνει «φωτιά» – Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε για το ριάλιτι...

Τη στιγμή που συζητιέται ήδη η δημιουργία ενός νέου κύκλου από το ριάλιτι μοντέλων «GNTM», το φθινόπωρο του 2026 στο Star, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναφέρθηκε στη σοβαρότητα που έχει αποκτήσει το παιχνίδι, καθώς πλησιάζει ο τελικός του τις γιορτές.

Κοριτσάκι 16 ετών «έσβησε» από το αλκοόλ έξω από μαγαζί στο Γκάζι

Μεθύσι θανάτου

Δεν χωράει ανθρώπου νους την τραγωδία που εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στο Γκάζι, όπου ένα κορίτσι ηλικίας μόλις 16 ετών κατέρρευσε ύστερα από κατανάλωση μεγάλης ποσότητας αλκοόλ, βυθίζοντας στον θρήνο συγγενείς και φίλους.

Η ανήλικη είχε βγει για διασκέδαση με παρέα συνομηλίκων της σε γνωστό κλαμπ επί της οδού Δεκελέων. Παρά το γεγονός ότι όλοι τους ήταν κάτω των 18, οι εργαζόμενοι τους επέτρεψαν να καταναλώσουν αλκοόλ, επιβεβαιώνοντας με τον πιο δραματικό τρόπο πως το Γκάζι έχει μετατραπεί σε «Φαληράκι» της Αθήνας.

Λίγο πριν από τις 02.00 η 16χρονη άρχισε να ζαλίζεται και να νιώθει δυσφορία, με αποτέλεσμα να βγει έξω από το μαγαζί για να πάρει αέρα. Ξαφνικά, όμως, σωριάστηκε στο έδαφος, προκαλώντας πανικό στους φίλους της αλλά και σε περαστικούς. Αμέσως ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και η ανήλικη μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός». Ωστόσο, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες γιατρών και νοσηλευτών να την επαναφέρουν, η ανήλικη είχε ήδη αφήσει την τελευταία της πνοή.

Ο πατέρας της, συντετριμμένος, προσήλθε στο Αστυνομικό Τμήμα της Ομόνοιας για να αναγγείλει τον θάνατο της κόρης του κι έτσι δόθηκε εντολή για τη διερεύνηση των συνθηκών κάτω από τις οποίες η άτυχη μαθήτρια έχασε τη ζωή της. Παράλληλα κινήθηκε η προβλεπόμενη ποινική διαδικασία. Η Αστυνομία προχώρησε ήδη σε κατάσχεση ποτών και μπουκαλιών από το μαγαζί, στο πλαίσιο της έρευνας για πιθανή πώληση αλκοόλ σε ανηλίκους, αλλά και για να διαπιστωθεί αν τα ποτά ήταν νοθευμένα ή επικίνδυνα.

Την ίδια στιγμή, έχει διαταχθεί ιατροδικαστική εξέταση προκειμένου να αποσαφηνιστούν τα ακριβή αίτια θανάτου, ενώ οι Αρχές εξετάζουν με προσοχή τόσο την ευθύνη των υπευθύνων του καταστήματος όσο και τις γενικότερες συνθήκες λειτουργίας των νυχτερινών μαγαζιών της περιοχής. Τραγική φιγούρα της υπόθεσης παραμένει η οικογένεια της 16χρονης, που αδυνατεί να πιστέψει το παιχνίδι που της επιφύλασσε η μοίρα, ενώ περιμένει και απαντήσεις για τους λόγους που της στέρησαν τη ζωή.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα