H Βίλα Καζούλη «υποδέχτηκε» τα γλυπτά της Εμιλυς Βαφειά

Aπέκτησε ζωή και μοντέρνο στιλ

Η ιστορική έπαυλη Καζούλη, το στολίδι της Κηφισιάς, απέκτησε ζωή και μοντέρνο στιλ χάρη στην πρόσκληση της εικαστικού Εμιλυς Βαφειά.

Η έκθεση που παρουσίασε, με τίτλο «Στοιχεία», είναι ένας διάλογος με τα τέσσερα στοιχεία της φύσης – το νερό, τη φωτιά, τον αέρα και τη γη.

Η συλλέκτρια Σοφία Καραγεώργη με την Εμιλυ Βαφειά και τη Χριστιάνα Καίσαρη

Μέσα από τα έργα της, που θαύμασαν το αφάν γκατέ της επιχειρηματικής ζωής, εφοπλιστές και συλλέκτες -από τη Φωτεινή Λιβανού και τη Δήμητρα Φιλίππου ως τη Σοφία Καραγεώργη, την Ελλη Αγγελοπούλου και τη Μαίρη Κατράντζου-, η εικαστικός, σύζυγος του εφοπλιστή Χάρη Βαφειά, μεταξύ άλλων μάς δήλωσε: «Με αυτή την έκθεση θέλησα να υφάνω ένα εικαστικό ταξίδι, όπου η φύση γίνεται καθρέφτης του εσωτερικού κόσμου. Είναι μια προσωπική αναζήτηση για την ισορροπία ανάμεσα στο ορατό και στο αόρατο, στο υλικό και στο άυλο. Τα στοιχεία δεν είναι απλώς σύμβολα· είναι η ίδια η πνοή της ζωής, που μας ενώνει με το σύμπαν».

Η Εμιλυ Βαφειά με την grand dame Φωτεινή Λιβανού.
Ελλη Αγγελοπούλου και Μαίρη Κατράντζου

Ρόη Αποστολοπούλου, Εμιλυ Βαφειά
Λίτσα Λάβδα, Κλέλια Χατζηιωάννου, Ντόρα Πάλλη, Εμιλυ Βαφειά
Εμιλυ Βαφειά, Χριστιάνα Κοπελούζου, Αλεξία Τσακανίκα
Αλκμήνη Παναγιωτίδη, Αναστασία Καίσαρη

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Φως στο τούνελ» για τον ηθοποιό Άγγελο Αντωνόπουλο

Ανησυχία στον καλλιτεχνικό κόσμο έχει προκαλέσει η «εξαφάνιση» ενός...

Αφροδίτη Γραμμέλη: Χέρι χέρι με τον νέο της σύντροφο – Το τρυφερό στιγμιότυπο

Μια όμορφη περίοδο φαίνεται πως διανύει στην προσωπική της...

Κατερίνα Παναγοπούλου: Το «αντίο» που λύγισε τους πάντες – «Ένα μόνο δεν σου συγχωρώ»

Με λόγια που «σπάνε» την καρδιά, η Κατερίνα Παναγοπούλου...

Τα «έσπασε» στη Βανδή παρέα με τον κούκλο γιο της

Η ίδια πόσταρε φωτογραφίες και έγραψε: «Μα τι βραδιά κι αυτή! Ξημερώσαμε! Πάντα τέτοιες χαρές εύχομαι σε όλο το κόσμο!

Γιάννης Κολοτούρας: Πέθανε ο συνιδιοκτήτης της Zeus+Dione σε ηλικία 48 ετών

Θλίψη έχει προκαλέσει στον χώρο της ελληνικής μόδας η...

Φαίη Σκορδά – Αλέξανδρος Αθανασιάδης: Μετακομίζουν σε νέο σπίτι πριν από τον γάμο

Η Φαίη Σκορδά φαίνεται πως διανύει μια ήρεμη και...