Τέλος η υποκριτική για τον Στέλιο Μάινα;

«Κάνω ένα μικρό “διάλειμμα” από την υποκριτική, γιατί πρέπει να το κάνω»

Ο Στέλιος Μάινας φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Καλύτερα αργά» και μίλησε για το βιβλίο του αλλά και για την υποκριτική.

«Στο βιβλίο περιγράφω ένα κομμάτι ενός πραγματικού ναυαγίου με ένα απρόσμενο τέλος. Στη συγγραφή δεν γράφεις εσύ αλλά ο ήρωάς σου, που πρέπει να φτάσει σε ένα σημείο να δικαιωθεί στα μάτια του αναγνώστη. Όταν βρω τον ήρωα, τον ακολουθώ, με πηγαίνει μόνο του. Η δυσκολία είναι οι τρεις πρώτοι μήνες της γραφής, μετά δεν θέλεις να το αφήσεις. Πρέπει κάθε μέρα να γράφεις, είναι σαν μεροκάματο».

Και πρόσθεσε: «Δεν είμαι αισιόδοξος άνθρωπος, από τη φύση μου ψάχνω την κακή πλευρά για να αναδείξω την καλύτερη. Έχω ζήσει καλά τη ζωή μου, είμαι ευτυχής και ευγνώμων γι’ αυτά που έχω. Στη ζωή μου έχω αντιμετωπίσει δυσκολίες που ισοδυναμούν με 10 Μποφόρ. Μια από τις δυνατές “φουρτούνες” είναι ο θάνατος των δικών σου.

Την επιτυχία τη χαίρομαι με μέτρο, η αποτυχία θα με κάνει να ξεκινήσω από την αρχή. Στο “Νησί” η απόφαση να παίξω τον “Γιώργη” ήταν δική μου, αυτός ο ρόλος μου άρεσε. Όταν κάναμε τους “Μεν και Δεν” υπήρχε φοβερό κέφι και αυτοσχεδιασμός».

Όσο για το κομμάτι της υποκριτικής δήλωσε: «Κάνω ένα μικρό “διάλειμμα” από την υποκριτική, γιατί πρέπει να το κάνω».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.

Πέθανε η αδελφή του Τόνυ Μαυρίδη

Δυσκόλες ώρες αντιμετωπίζει ο  Τόνυ Μαυρίδης.Ο μουσικός παραγωγός έχασε...

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής ερωτευμένος με εντυπωσιακή ηθοποιό!

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής είναι ζευγάρι με όμορφη ηθοποιό