Κατερίνα Καινούργιου: «Για το παιδικό δωμάτιο μου αρέσουν τα γήινα χρώματα, όχι όλα ροζ ή μπλε»

«Διάβαζα πόσο σημαντική είναι η φωνή του πατέρα για το έμβρυο»

Η Κατερίνα Καινούργιου φιλοξένησε στην εκπομπή της «Super Κατερίνα» τη Βέρα Μακρομαρίδου και τον Αλέξανδρο Παπατριανταφύλλου.

Μεταξύ άλλων μίλησαν για τον ερχομό του μωρού τους σε λίγο καιρό με την παρουσιάστρια να ενθουσιάζεται καθώς βρίσκεται στην ίδια θέση.

«Το πρώτο διάστημα θα ασχοληθούμε και οι δύο με το μωρό, το θέλουμε πολύ. Δε ξέρουμε και καθόλου τι μας έρχεται, έχουμε εικόνα από τους φίλους μας αλλά ο καθένας μας το ζει διαφορετικά. Δε ξέρεις τι θα χρειάζεται», ανέφερε το ζευγάρι.

Με την Κατερίνα Καινούργιου να σχολιάζει: «Παιδιά νομίζω αυτό είναι έκπληξη για όλους μας, κανείς δεν ξέρει τι θα συμβεί εκείνη τη στιγμή. Διαβάζετε κάποιο βιβλίο; Δωμάτιο έχετε φτιάξει; Δεν μου αρέσει να είναι όλα ροζ ή γαλάζιο, μου αρέσει κάτι γήινο.

Διάβαζα πόσο σημαντική είναι η φωνή του πατέρα για το έμβρυο. Δεν πρέπει να φοράτε αρώματα όταν γεννηθεί το μωράκι, θα σας τα πουν αυτά».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τρελά ερωτευμένος ο γιος των Ευαγγελάτου – Θεοδωρακοπούλου! Οι φωτο αγκαλιά με την αγαπημένη του

Ο Λάμπης Ευαγγελάτος απολαμβάνει στιγμές ευτυχίας. Ο γιος της...

Πολεοδομική «βόμβα» στην Αθηναϊκή Ριβιέρα – Αποκάλυψη της Espresso με ντοκουμέντα

Είναι το γνωστότερο ξενοδοχείο-φάντασμα της Ελλάδας. Από τη δεκαετία...

Κι όμως είναι 60 χρόνων! Αναστατώνει τα πλήθη γνωστή τραγουδίστρια της ελληνικής σόουμπιζ!

Η τραγουδίστρια προσέχει τη διατροφή της ενώ γυμνάζεται συστηματικά και ιδού τα αποτελέσματα!

Αγνώριστη στο πλατό: Η Κουλουκάκου με λευκά μαλλιά και no make-up – Πάγωσε η Σκορδά

Σε μια εμφάνιση που δεν πέρασε απαρατήρητη, η Αντιγόνη...

Αδελφή Μπάμπη Λαζαρίδη: «Ο ανιψιός μου, μου έστειλε μήνυμα και μου ζήτησε να μην κάνω μήνυση και αγωγή»

Μετά το ξέσπασμα της αδελφής του Μπάμπη Λαζαρίδη, Λίτσας για τις αποκαλύψεις της Αγγελικής Ηλιάδη περί ξυλοδαρμού της από τον αείμνηστο επιχειρηματία επανήλθε με νέες δηλώσεις.

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ ξεσπάει – «Μιλάμε για την απόλυτη ξεφτίλα»

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ φαίνεται να περνάει δύσκολες στιγμές. Τι συνέβη στον γιο της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ;