Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου, 2026

Βρήκαμε τον Γιάννη Λάτσιο να βολτάρει στο κέντρο της Αθήνας

Ο Γιάννης Λάτσιος κομψά ντυμένος έκανε βόλτα στο κέντρο...

Η σόουμπιζ στη θεατρική αυλή της «Κυράς της Ρω»

Αποθέωση γνώρισε η «Κυρά της Ρω» στην πρεμιέρα της...

Τέλος η αυτοεξορία της Ελεν ΝτιΤζένερις

Η 68χρονη τηλεπαρουσιάστρια ξόδεψε 22.850.000 ευρώ για να αγοράσει έπαυλη στη γειτονιά των διασήμων, στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνιας των ΗΠΑ.

Αποκαλύψεις στο «Να μ’αγαπάς»: Ο Άγγελος λέει στη Ζωή για τα συναισθήματά...

Πολλές και συγκλονιστικές οι εξελίξεις της σειράς «Να μ’αγαπάς».

«Αλληλούια», δεν είχαμε… ατυχήματα με το μπούστο της Φουρέιρα σε listening party

Στο... τσακ

Μετά το σουξέ «Κόλλημα» (γνωστό και ως «Πάτερ Ημών»), η «Παναγιά Φουρέιρα», όπως την αποκαλούν πολλοί θερμόαιμοι fans της, επειδή, όπως έχουν εξηγήσει, «τη λατρεύουν σαν θρησκεία», έβγαλε τώρα και το «Αλληλούια».

Το νέο κομμάτι συμπεριλαμβάνεται στο καινούργιο άλμπουμ της τραγουδίστριας με τίτλο «Hybrid», το οποίο παρουσιάστηκε το βράδυ της Πέμπτης στο πλαίσιο ενός listening party που πραγματοποιήθηκε στο club Lohan. Η επιλογή της τοποθεσίας δεν έγινε τυχαία, αφού, όπως είχε γράψει πρώτη η «Espresso» πριν από καιρό, εκεί θα εμφανίζεται τον φετινό χειμώνα η εγχώρια σταρ της ποπ σκηνής, παρουσιάζοντας ένα νέο πρωτότυπο concept διασκέδασης.

Πιο όμορφη από ποτέ, με ιδιαίτερα sexy outfit και ντεκολτέ που… έβγαζε μάτι, η Ελένη Φουρέιρα έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες που βρέθηκαν στο event, μιλώντας, μεταξύ άλλων, για τον σύντροφό της Αλμπέρτο Μποτία και τον γιο τους. «Αφιερώνω το νέο άλμπουμ σε όσους ανθρώπους με αγαπάνε και με έχουν στηρίξει τόσα χρόνια, στην οικογένειά μου και στον γιο μου. Είμαι εντελώς διαφορετική στο σπίτι με τον γιο μου και εντελώς διαφορετική στη δουλειά μου» ανέφερε αρχικά η Ελένη Φουρέιρα.

«Πολλές φορές ακούω “μπράβο” επειδή είμαι με το παιδί, αλλά εγώ θέλω να πω ένα “μπράβο” στις μαμάδες που αποφασίζουν να καθίσουν σπίτι και να είναι μόνο μαμάδες, γιατί αυτό είναι πολύ δύσκολο. Αυτό είναι πάρα πολύ δύσκολο, οπότε να πούμε ένα “μπράβο” σε αυτές τις γυναίκες» πρόσθεσε η τραγουδίστρια. «Ο σύζυγός μου δεν είναι εδώ σήμερα, είναι σπίτι με το παιδί» εξήγησε αμέσως μετά η Ελένη Φουρέιρα, για να αποκαλύψει παρακάτω ότι ο γιος της είπε πρώτα τη λέξη μπαμπάς.

«Ο γιος μου έχει ξεκινήσει να μιλάει, τα λέει όλα και τα λέει με έναν πολύ χαριτωμένο τρόπο. Πολλές φορές σκέφτομαι ότι θα μεγαλώσει και αυτό το πράγμα θα σταματήσει και έχω μια χαρμολύπη όταν έρχεται αυτή η σκέψη στο κεφάλι μου. Το πιο ωραίο πράγμα ήταν όταν μου είπε για πρώτη φορά ‘‘σε αγαπώ, μαμά’’. Η πρώτη λέξη που είπε ήταν η λέξη “μπαμπάς” και ύστερα από καιρό είπε και “μαμά”» δήλωσε, ανάμεσα σε άλλα, η σταρ της ποπ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Δεν κάνω σιδέρωμα είναι περιττό – Όταν τα βάλεις δεν θα τσαλακωθούν;»

Η γνωστή ηθοποιός είναι κατά του σιδερώματος και εξήγησε τον λόγο.

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».

Λάκης Ραπτάκης: Έφυγε ξαφνικά ο επιχειρηματίας και πρώην σύντροφος της Βάνας Μπάρμπα

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο Λάκης Ραπτάκης στα 79 του. Ο επιχειρηματίας υπέστη ανακοπή καρδιάς στο σπίτι του στη Γλυφάδα