Δευτέρα, 19 Ιανουαρίου, 2026

Ευρυδίκη – Μπομπ Κατσιώνης: Full in love στη Βαρκελώνη

Η Ευρυδίκη με τον σύντροφό της, Μπομπ Κατσιώνη έκαναν ένα ρομαντικό ταξίδι στη Βαρκελώνη.

Πέθανε ο Βαλεντίνο – «Ο τελευταίος αυτοκράτορας» της υψηλής ραπτικής

Έφυγε από τη ζωή ο εμβληματικός Ιταλός σχεδιαστής μόδας Βαλεντίνο σε ηλικία 93 ετών. Πέθανε στην κατοικία του στη Ρώμη, περιτριγυρισμένος από τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Επιστρέφει απόψε το «The 2night show» – Αυτοί είναι οι καλεσμένοι

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου καλωσορίζει στο «The 2Night Show» απόψε...

«Κεμπάπ live» με τη Σαμπρίνα

Η Σαμπρίνα πραγματοποίησε μια ξεχωριστή εμφάνιση το βράδυ της Παρασκευής, στο γνωστό κεμπαπτζίδικο, στέκι της Γλυφάδας, «Ο Πρόεδρος», χαρίζοντας στο κοινό μια βραδιά γεμάτη μουσική, κέφι και συναίσθημα.

Ζόζεφιν και Στικούδη είναι υποψήφιες για να εκπροσωπήσουν την Κύπρο στη Eurovision

Μονομαχία στήθος με στήθος

Στικούδη ή Ζόζεφιν; Στην τελική ευθεία μπαίνει το ΡΙΚ για την επιλογή του καλλιτέχνη που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στον 70ό Διαγωνισμό της Eurovision, τον Μάιο στη Βιένη. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Ωρα για ψυχαγωγία» στο Open, δίπλα στη Ζόζεφιν, που θεωρείται από τις πιο δυνατές υποψηφιότητες, μπαίνει ως φαβορί και η Κατερίνα Στικούδη!

Τις προηγούμενες ημέρες παρουσιάστηκε από το «Πρωινό» η πληροφορία ότι η Ζόζεφιν «κλείδωσε» για να εκπροσωπήσει την Κύπρο στον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμού Τραγουδιού. Το ΡΙΚ έσπευσε με σχετική ανακοίνωση να διαψεύσει ότι υπάρχει «κλειδωμένο» όνομα και ξεκαθάρισε ότι η διαδικασία επιλογής βρίσκεται σε εξέλιξη. Οπως μετέφερε η εκπομπή του Θανάση Πάτρα, υπάρχει άλλο ένα δυνατό όνομα που θα κονταροχτυπηθεί με τη Ζόζεφιν για την εκπροσώπηση της Κύπρου στη Eurovision και αυτό είναι η Κατερίνα Στικούδη.

Σε ανύποπτο χρόνο το περασμένο καλοκαίρι η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια είχε δηλώσει σε συνέντευξή της ότι είναι «πανέτοιμη για τη Eurovision» και, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, αποφάσισε να δηλώσει διαθεσιμότητα στο ΡΙΚ για να εκπροσωπήσει την Κύπρο. Η επιλογή του καλλιτέχνη που θα πάρει το εισιτήριο για να εκπροσωπήσει την Κύπρο στη Βιένη γίνεται από επιτροπή που ορίζει το ΡΙΚ και ακολούθως προχωρεί σε απευθείας ανάθεση. Πάντως, σύμφωνα με τον κανονισμό, δεν επιτρέπεται να δηλώσει κάποιος ταυτόχρονα συμμετοχή και στην Ελλάδα και στην Κύπρο.

Η τελική απόφαση του ΡΙΚ αναμένεται έως τα μέσα Νοεμβρίου. Την Κυριακή 2 Νοεμβρίου λήγει η προθεσμία που έχει ορίσει η ΕΡΤ για όσους καλλιτέχνες επιθυμούν να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στη Eurovision, ενώ θα ακολουθήσουν δύο ημιτελικοί και ένας εθνικός τελικός.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Καινούργιου στο πλευρό του Κουτσουμπή: Άνοιξε νέο φούρνο στο Παγκράτι – «Συγχαρητήρια αγάπη μου»

Η Κατερίνα Καινούργιου και ο Παναγιώτης Κουτσουμπής συνεχίζουν να...

Στο σφυρί «φιλέτο» του Νικολαΐδη

Έπειτα από τον χαμό της συντρόφου του Αλεξάνδρας, ο...

Αποκλειστικό: Γιαγιά για έκτη φορά η Lady G!

Με χαμόγελα ευτυχίας, συγκίνηση, κλάμα και πάνες μπήκε το...

Νεκτάριος Γαλίτης: Το συγκινητικό του ποστ για τον καρκίνο και η αλλαγή στην εμφάνισή του

Η είδηση του θανάτου του Νεκτάριου Γαλίτη «έσκασε» σαν κεραυνός εν αιθρία για όσους δεν ανήκαν στο κοντινό του περιβάλλον.

Σήμερα η κηδεία του Νεκτάριου Γαλίτη – Η παράκληση της οικογένειας

Το τελευταίο αντίο θα πουν το μεσημέρι της Δευτέρας...

Με νεύρα ξεκίνησε ο Τέρενς Κουίκ στο «Πρωινό» – «Να μην ανακατεύεται άλλος στην κουβέντα μας»

Ο Τέρενς Κουίκ θα βρίσκεται πλέον στην εκπομπή «Το Πρωινό» ως σχολιαστής κάποιες ημέρες.

Διαζύγιο για τον Γιάννη Παπαμιχαήλ

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ και η Ελένη Κολτζή χώρισαν.Το ζευγάρι...