Πέμπτη, 5 Φεβρουαρίου, 2026

Στα σκαλιά της Επιδαύρου

Το Φεστιβάλ Αθηνών - Επιδαύρου μπαίνει στην 71η χρονιά...

Το «δράμα» του Βλαδίμηρου Κυριακίδη στον Alpha

Ο αγαπημένος μας Ηλίας, από την κωμική σειρά του Alpha «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», ο σπουδαίος ηθοποιός του θεάτρου μας Βλαδίμηρος Κυριακίδης, ξαναχτυπά στη μικρή οθόνη, αλλά αυτή τη φορά με δραματική σειρά, την τηλεοπτική σεζόν 2026-2027 στον Alpha.

Ποιες είναι οι παραγωγές που πήραν το πράσινο φως για τον Οκτώβριο...

«Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν» λέει ο θυμόσοφος λαός και όχι τυχαία. Μπορεί να είμαστε ακόμα στον Φεβρουάριο, αλλά οι τηλεοπτικοί σταθμοί έχουν ήδη αρχίσει τα μαγειρέματα για τον Σεπτέμβριο και τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Κανάκης και ΑΝΤ1 έχουν έτοιμο το «Vinyλιο» για τη βραδινή ζώνη

Ο ΑΝΤ1 απαντά στον ανταγωνισμό με τον Αντώνη Κανάκη και την εναλλακτική εκπομπή «Vinyλιο» στη βραδινή ζώνη! 

Πρεμιέρα για δύο μοναδικά έργα με πολλούς celebrities

Το θέατρο στα καλύτερά του

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης η επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Τελευταία Εξοδος – Ρίτα Χέιγουορθ», στο θέατρο «Ανεσις». Η ιστορία του Αντι, ενός άνδρα που καταδικάζεται άδικα σε ισόβια, ξεδιπλώνεται μέσα από τη φιλία, την ελπίδα και την αδιάκοπη αναζήτηση για ελευθερία, σε ένα έργο γεμάτο συναίσθημα και δύναμη.

Θέμις Μπαζάκα, Κατερίνα Λέχου

Την ενδυματολογία υπογράφει η Αλέγια Παπαγεωργίου, δίνοντας στη σκηνή μια αίσθηση κινηματογραφικής έντασης και ρεαλισμού. Μια συγκλονιστική ιστορία αξιοπρέπειας, φιλίας και λύτρωσης, μέσα από τα κάγκελα της φυλακής, με πρωταγωνιστές τους Νίκο Ψαρρά, Δημήτρη Παπανικολάου, Μάνο Βακούση, Γιάννη Μποσταντζόγλου. Το «παρών» στην επίσημη πρεμιέρα έδωσαν πολλοί άνθρωποι από τον καλλιτεχνικό χώρο, μεταξύ αυτών οι Κατερίνα Διδασκάλου, Κατερίνα Λέχου, Δήμητρα Παπαδήμα, Μαρία Ασλάνογλου, Γωγώ Μπρέμπου και πολλοί άλλοι.

Ωρόρα Μαριόν με τους γονείς της, Εστέλ Μαριόν & Κώστα Αρζόγλου

Λίγες μέρες νωρίτερα, η Γιώτα Αργυροπούλου παρουσίασε στο κοινό το νέο της έργο «IRЯINA», που ξεκίνησε το ταξίδι του από την Καβάλα και έκανε πρεμιέρα στο Θέατρο Τέχνης για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων. Αντλώντας έμπνευση από τις «Τρεις αδερφές» του Τσέχοφ, η σκηνοθέτρια παρουσιάζει ένα έργο για τη μνήμη των γυναικών, που παγιδεύονται ανάμεσα στα όνειρα και στις κοινωνικές συμβάσεις. Η παράσταση επιχορηγείται από το υπουργείο Πολιτισμού, ενώ η έρευνα για τη δημιουργία της υποστηρίχθηκε από το Onassis AiR, το Πρόγραμμα Διεθνούς Καλλιτεχνικής Φιλοξενίας και Ερευνας του Ιδρύματος Ωνάση. Στην πρεμιέρα βρέθηκαν και η Εστέλ Μαριόν με τον Κώστα Αρζόγλου, που απόλαυσαν την κόρη τους, Ωρόρα Μαριόν, στη σκηνή.

Κατερίνα Διδασκάλου

Ερμηνεία: Ωρόρα Μαριόν, Μαριάνθη Παντελοπούλου, Ναταλία Σουίφτ.

Δήμητρα Παπαδήμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μαμά για τρίτη φορά Ελληνίδα ηθοποιός

Η όμορφη ηθοποιός με τον σύζυγό της, Νίκο Θεοδωρόπουλο υποδέχτηκαν το τρίτο τους μωρό.

Πρόκειται για την κατά 20 χρόνια νεότερη σύζυγο Έλληνα ηθοποιού

Η κυρία της φωτογραφίας είναι σύζυγος γνωστού ηθοποιού της...

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».

Στο σφυρί η βίλα του «Mr Sea Satin»

Στη δίνη των πλειστηριασμών εξακολουθεί να βρίσκεται ο Μυκονιάτης...

Κορμάρα έξι μήνες αφότου γέννησε – Η βόλτα στο κέντρο της Αθήνας

Ο φωτογραφικός μας φακός την εντόπισε στο κέντρο της Αθήνας ντυμένη κομψά αλλά και σέξι και τίποτα δεν μαρτυρούσε πάνω της ότι έγινε μαμά πριν από έξι μόλις μήνες.

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Κι όμως δεν είναι η Καρντάσιαν αλλά η Ιωάννα Μπέλλα

Η Ιωάννα Μπέλλα στον δρόμο που χάραξε η Καρντάσιαν! Αγνώριστη είναι η Ελληνίδα καλλονή που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο «GNTM»