Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Γεννητούρια! Μανούλα για πρώτη φορά γνωστή ηθοποιός

Μαμά έγινε γνωστή ηθοποιός της χώρας μας! Έφερε στη ζωή ένα υγιέστατο αγοράκι και αποκάλυψε το όνομα που θα του δώσουν

Τρόμος στην πιάτσα των ομοφυλόφιλων – Το Ζάππειο μετατράπηκε σε πάρκο εύρεσης...

Αγριοι ξυλοδαρμοί και τρόμος λίγα μόλις μέτρα από το...

Ερωτευμένη η Σοφία Παυλίδου – Η αποκάλυψη on camera

Η Σοφία Παυλίδου μετά το διαζύγιό της με τον Χρήστο Φερεντίνο κράτησε μυστική την προσωπική της ζωή αλλά πλέον νιώθει ευτυχισμένη και δεν το κρύβει.

Άφαντη η Ναταλία Λιονάκη – Πέταξε τα ράσα ή αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας;

Η Ναταλία Λιονάκη έχει αφήσει τα εγκόσμια τα τελευταία χρόνια και έγινε μοναχή Φεβρωνία και βρίσκεται στην Αφρική.

Αντώνης Κανάκης: «Με πληγώνει, με θλίβει και μου προκαλεί τάσεις φυγής»

«Ελπίζω για το καλό μου, μία μέρα να επικρατήσει μέσα μου το «να μην τους ξαναδώ»

Ο Αντώνης Κανάκης παραχώρησε συνέντευξη λίγο πριν την πρεμιέρα των «Ράδιο Αρβύλα». Μίλησε στον δημοσιογράφο Γρηγόρη Μελά για το newsit για την αποχή του από τα social media και στο αν ένα πολιτικό σκάνδαλο «ξεπλένετε» με το γέλιο.

«Από τη μία, δεν ένιωσα ποτέ την ανάγκη να υπάρχω ή να μοιράζομαι ό,τι κάνω ή ό,τι ζω στα social media. Από την άλλη, τις λίγες φορές που περιηγήθηκα σε αυτά, ένιωσα ότι κάνουν κακό στην ψυχή μου, οπότε τα εγκατέλειψα τελείως», ανέφερε.

Όσο για το αν το γέλιο μπορεί να «ξεπλύνει» ένα πολιτικό σκάνδαλο όταν σατιρίζεται απάντησε: «Δεν υπάρχουν  ‘’οδηγίες χρήσης’’. Είναι καθαρά θέμα ανθρώπων και προσέγγισης. Πάντως, η ισορροπία μεταξύ κωμωδίας, της ουσίας, της κριτικής και της άποψης είναι αναμφισβήτητα η πιο δύσκολη ισορροπία».

Τι τον εμπνέει να συνεχίζει να κάνει τηλεόραση; «Αυτό που κάνουμε μου αρέσει. Ειδικά τη στιγμή που είμαστε στον αέρα και επικοινωνούμε με τον κόσμο, αλλά και μεταξύ μας. Η ασχήμια, όμως, η τοξικότητα και γενικότερα όλο αυτό, μέσα στο οποίο όλοι μας πλέον ζούμε και κάνουμε ό,τι κάνουμε, δεν μου αρέσει καθόλου. Με πληγώνει, με θλίβει και μου προκαλεί τάσεις φυγής.

Επίσης, και ειδικότερα, ενώ πάντοτε από μικρό παιδί, ένιωθα αποστροφή απέναντι στους πολιτικούς και την εξουσία, αυτή έχει πάρει μέσα μου άλλου είδους διαστάσεις και βιώνω την παρανοϊκή συνθήκη από τη μία να μη θέλω να τους ξαναδώ και από την άλλη να κινδυνεύω να σκάσω εάν δεν εκφράσω όσα μου προκαλούν. Ελπίζω για το καλό μου, μία μέρα να επικρατήσει μέσα μου το «να μην τους ξαναδώ».

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα