«Θα παντρευόμουν τη Φαίη Σκορδά αλλά δε μου αρέσει, δεν είναι κάτι ουάου»

«Θα σκότωνα τη Σίσσυ Χρηστίδου»

«Χείμαρρος» σε συνέντευξή του ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Καλεσμένος στη διαδικτυακή εκπομπή της Modern Cinderella, «Spin Your Guts» έκανε διάφορες δηλώσεις που θα συζητηθούν. Μία από τις ερωτήσεις που του έγιναν ήταν με ποια κυρία της σόουμπιζ θα παντρευόταν, ποια θα σκότωνε και με ποια θα έκανε έρωτα.

«Θα σκότωνα τη Σίσσυ Χρηστίδου. Θα παντρευόμουν τη Φαίη Σκορδά γιατί φαίνεται λίγο πιο ήρεμη, αλλά δε μου αρέσει, δεν είναι κάτι ουάου, ωραία γυναίκα στο σύνολο αλλά μέχρι εκεί. Έρωτας μένει η Καινούργιου; Νομίζω η πιο όμορφη Ελληνίδα celebrity είναι η Μπέττυ Μαγγίρα, από τις πιο μικρές η Δούκισσα Νομικού. Δε μου αρέσουν οι τραγουδίστριες».

Ενώ συνέχισε σχολιάζοντας κι άλλα πρόσωπα. «Δεν αντέχω τη Super Κική όταν φωνάζει. Δε μπορώ όταν τσιρίζει μέσα στο αυτί μου. Με εμένα θα παρεξηγηθεί τώρα που το λέω, γιατί τα έχει μαζί μου. Επίσης, μου τη σπάνε όλες αυτές τις μικρούλες, που δε θυμάμαι τα ονόματά τους, που προσπαθούν να αντιγράψουν την Ιωάννα ακόμα και στο τρόπο που τα γράφει».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Διάσημη πρωταγωνίστρια αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο

Πασίγνωστη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη διάγνωση με καρκίνο...

Έλληνας ηθοποιός νυχτοπερπάτησε με την εντυπωσιακή του κόρη

Ο γνωστός ηθοποιός γιόρταζε και βγήκε με την οικογένειά του να το γιορτάσει. Ο

Η μικρούλα της φωτογραφίας είναι γνωστή ηθοποιός της χώρας μας!

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας που πόζαρε σε καλοκαιρινές διακοπές στην αγκαλιά του μπαμπά του δεν είναι άλλο από την

Η αποκάλυψη Λιάγκα για τον Τσαγκαράκη και το ρολόι που δεν πούλησε

Στην υπόθεση του Γιώργου Τσαγκαράκη, που συνελήφθη πριν από λίγες ημέρες και συνεχίζει να απασχολεί έντονα την επικαιρότητα με διαρκείς αποκαλύψεις, αναφέρθηκε το πρωί της Δευτέρας ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από το «Πρωινό».

Το συγκινητικό μήνυμα της Χριστίνας Κουλουμπή για τον Κομπόγιωργα: «Πάντα ζωντανός μέσα μου»

Ο Αλέξανδρος Κομπόγιωργας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 48 ετών πριν από τρία χρόνια μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Αυτός είναι ο γνωστός τραγουδιστής που δολοφονήθηκε στην Καρδίτσα

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Καρδίτσα μετά τον θάνατο...

Κωνσταντάρας: «Η εικόνα της Έλενας Παπαρίζου στο νοσοκομείο ήταν κακή» – Τι ισχυρίζεται

Στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» επανήλθε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας,...