Γενέθλια για Ελληνίδα τραγουδίστρια λίγες ημέρες μετά τον γάμο της

Πόσο χρονών έγινε;

Η Μάρω Λύτρα παντρεύτηκε για τρίτη φορά πριν από λίγες ημέρες και η ευτυχία της φαίνεται στο πρόσωπό της.

Η τραγουδίστρια γιόρτασε τα 55α γενέθλιά της και πόσταρε φωτογραφίες στα social media γράφοντας: «Σας ευχαριστώ όλους για τις όμορφες ευχές σας για τα γενέθλιά μου. Το μόνο πράγμα που εύχομαι είναι η υγεία μου. Γιατί αν είμαι υγιής τότε πραγματικά δεν υπάρχει τίποτα να ευχηθώ. Σκέψου το αυτό. Δόξα σοι ο Θεός #birthday #birthdaygirl».

«Όταν έφυγα από την Ελλάδα έπαθα κατάθλιψη. Μου λείπουν οι πίστες, οι fans μου, μου λείπουν όλα. Την αγαπούσα πολύ αυτή τη δουλειά. Θα μου άρεσε να γυρίσω στην Ελλάδα, άλλα με διαφορετικές συνθήκες.

Θα ήμουν πιο έξυπνη αυτή τη φορά. Ένα παιδί με ακολουθούσε παντού και άλλαξε το όνομα του σε Λύτρα. Έχουν γραφτεί πάρα πολλά άσχημα για έμενα. Κάθε τρεις μέρες με βγάζανε έγκυο. Κάποια στιγμή είχαν γράψει ότι έχω αυτοκτονικές τάσεις», έχει πει σε παλαιότερη συνέντευξή της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Βαρύ πένθος για την Εύα Αντωνοπούλου

Η Εύα Αντωνοπούλου μοιράστηκε το πρωί του Σαββάτου με...

Έρωτας από αέρος για τον υιό Τράγκα

Με τα ιερά δεσμά του γάμου πρόκειται να επισφραγίσουν τον έρωτά τους και η Κατερίνα Τασιούλα, ένα πανέμορφο ζευγάρι που εδώ και τρία χρόνια πορεύεται μαζί στη ζωή.

Τρελά ερωτευμένος ο γιος των Ευαγγελάτου – Θεοδωρακοπούλου! Οι φωτο αγκαλιά με την αγαπημένη του

Ο Λάμπης Ευαγγελάτος απολαμβάνει στιγμές ευτυχίας. Ο γιος της...

Αυτός είναι ο γνωστός τραγουδιστής που δολοφονήθηκε στην Καρδίτσα

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Καρδίτσα μετά τον θάνατο...

«Θα βγει έξω και θα ξανασκοτώσει»

Ανατροπή στη δίκη των Σπετσών! Τα ισόβια στον δράστη...

Κωνσταντάρας: «Η εικόνα της Έλενας Παπαρίζου στο νοσοκομείο ήταν κακή» – Τι ισχυρίζεται

Στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» επανήλθε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας,...

Γιώργος Λιάγκας: Η νέα πολυτελής κατοικία που απέκτησε στην Τήνο

Ο Γιώργος Λιάγκας φαίνεται πως δυναμώνει ακόμη περισσότερο τους...

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη όπως δεν την έχετε ξαναδεί! Η σέξι φωτογράφησή της

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη πόζαρε όπως δεν την έχετε...