Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Διαζύγιο-βόμβα του Παπαδάκη με την Αναστασοπούλου!

Στον ΑΝΤ1... μεν, χωρίς τον Γιώργο Παπαδάκη δε! Διαζύγιο-βόμβα...

Καντάδα από τον Κραουνάκη

«Καλημέρα, όμορφη Κεφαλλονιά» τραγουδάει με την ξεχωριστή φωνή του...

Τατιάνα Μπλάτνικ – Γιώργος Μπαρμπαλιάς: Μόνο φίλοι ή μήπως κάτι παραπάνω;

Ο χρόνος μόνο θα δείξει τι πραγματικά παίζει στο...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για το Σάββατο 18 Μαϊου

ΚΡΙΟΣ: Ανανεώστε το στιλ σας και θα νιώσετε πολύ...

Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

ΙΧΘΥΕΣ: Παλέψτε τις δυσκολίες με θάρρος και μη σας πτοούν οι εξελίξεις που θα σημειωθούν…

ΚΡΙΟΣ: Σκεφτείτε πολύ προσεκτικά τις κινήσεις που αφορούν τον οικονομικό τομέα και μη βιαστείτε να αποδείξετε ότι είστε αποφασιστικοί και έτοιμοι για όλα. Φροντίστε να απαντήστε δεόντως στις κακόβουλες λεκτικές επιθέσεις που θα δεχτείτε από κάποιους.

ΤΑΥΡΟΣ: Εάν υπάρχουν κάποια αγαπημένα σας πρόσωπα που μερικές φορές φέρονται εγωκεντρικά, μην αρχίσετε να μαλώνετε μαζί τους, γιατί η κρίση θα περάσει. Αφήστε τα πράγματα να εξελιχτούν από μόνα τους, χωρίς να πάρετε θέση.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι απρόβλεπτες εμπειρίες σάς δημιουργούν ανασφάλεια και δεν είστε σίγουροι αν τις αντιμετωπίζετε σωστά. Η ψυχραιμία θα σας σώσει από λάθη. Μην αφήσετε να σας απορροφήσουν τα οικογενειακά προβλήματα και αντισταθείτε στις απαιτήσεις των άλλων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εκμεταλλευτείτε τη δημιουργικότητα που έχετε για να μπορέσετε να θέσετε καινούργιες βάσεις στις σχέσεις σας, αλλά και στις συνεργασίες σας. Εάν υπάρξουν κάποιες αλλαγές στα επαγγελματικά σχέδιά σας, αντιμετωπίστε τις με ψυχραιμία.

ΛΕΩΝ: Εάν οι καταστάσεις που αντιμετωπίζετε είναι ενθαρρυντικές για να επενδύσετε συναισθηματικά και υλικά, φροντίστε να μη χάσετε τις ευκαιρίες. Πάρτε πρωτοβουλίες που σας είναι αναγκαίες και αφήστε τους συνεργάτες σας να πουν τις ιδέες τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εστιάστε την προσοχή σας στα επαγγελματικά θέματα, βάζοντας καινούργιες βάσεις στα τρέχοντα και χωρίς να αποθαρρύνεστε από τις δυσκολίες που θα συναντήσετε. Επιδιώξτε να βρεθείτε με ανθρώπους με τους οποίους μπορείτε να επικοινωνήσετε.

ΖΥΓΟΣ: Εάν πρέπει να αναβάλετε διακοπές που έχετε σχεδιάσει, προκειμένου να αναδείξετε το δημιουργικό σας ταλέντο, κάντε το χωρίς δεύτερη σκέψη. Δείξτε ενδιαφέρον σε μια επαγγελματική υπόθεσή σας μαθαίνοντας όλες τις παραμέτρους που την αφορούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αντί να υποδεικνύετε συνεχώς ή να προσπαθείτε να αποδείξετε στους άλλους πόσο πολύτιμοι είστε, αφήστε τους να το ανακαλύψουν μόνοι τους. Μάθετε να διακρίνετε τις πραγματικές ευκαιρίες, έστω και αν είναι με τη βοήθεια της διαίσθησής σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αλλάξτε τον τρόπο προσέγγισης των οικονομικών θεμάτων, περιφρουρώντας τα υλικά αποκτήματά σας και χωρίς να ρισκάρετε σε θέματα που δεν ξέρετε. Κινηθείτε προνοητικά στις οικονομικές κινήσεις σας και ανταλλάξτε απόψεις με τους συνεργάτες σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην αρνηθείτε να προσφέρετε τη βοήθειά σας σε αγαπημένα σας πρόσωπα, αν θέλετε να τα ευχαριστήσετε ή να τους επιβεβαιώσετε ότι ενδιαφέρεστε πραγματικά. Οφείλετε να κρατήσετε μετρημένη στάση σε συζητήσεις που μπορεί να θίξουν πρόσωπα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Τολμήστε μόνο εκ του ασφαλούς, καθώς η ένταση που θα υπάρχει στα επαγγελματικά θέματα δεν ευνοεί τα ρίσκα σε τομείς που δεν είναι βέβαιο ότι θα κερδίσετε. Μην είστε απόλυτοι στις απόψεις σας και μην παίρνετε τόσο σοβαρά τις υποχρεώσεις σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Παλέψτε τις δυσκολίες με θάρρος και μη σας πτοούν οι εξελίξεις που θα σημειωθούν τόσο στα οικονομικά όσο και στα προσωπικά σας ενδιαφέροντα. Αποφύγετε να κάνετε παρέα με άτομα που σας εκνευρίζουν και εξοικονομήστε χρόνο για να χαλαρώσετε.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αχιλλέας Πλακίδας: Η κραυγή απόγνωσης του ιδιοκτήτη του γνωστού μπαρ στα Λαδάδικα

Υπό διωγμό φαίνεται πως είναι το υγιές επιχειρείν από...

Πέφτει οριστικά αυλαία για τη «Μουρμούρα»

Tέλος η «Μουρμούρα»! Στο κατώφλι της 12ης σεζόν, η...

Ζωζώ Σαπουντζάκη: «Δεν ισχύει ότι πούλησα το σπίτι στην Κινέτα»

Επίσημη διάψευση από τη Ζωζώ Σαπουντζάκη για την πώληση...

Έλιωσε ο πάγος για Γκρέυ και Ηλιάδη

Επρεπε να περάσουν δεκαπέντε ολόκληρα χρόνια για να μιλήσουν...

4amea: Γιορτή – υπόκλιση στην ηρωίδα μητέρα

Εντυπωσιακή ήταν η εκδήλωση που διοργάνωσε η 4amea της...

Με φόρα και τρίωρο πρωινό η Σκορδά στο Mega

Τρίωρη πρωινή εκπομπή για τη Φαίη Σκορδά στο Mega!...

Κώστας Κωστόπουλος: Χωρίς «λεκέ» βιασμού ο «mister Σασμός»

«Εχω σοβαρές αμφιβολίες και μακάρι να ήταν διαφορετικό το...

Στο Μιλάνο για δουλειές και relax η Αθηνά Οικονομάκου

Στις 26 Απριλίου έγινε γνωστό ότι η Αθηνά Οικονομάκου...