Δήμητρα Παπαδήμα: «Δεν κοιμόμαστε μαζί με τον Γιάννη, βαριέμαι»

«Είναι πάρα πολύ ωραίο να κοιμάσαι μόνη σου, γιατί να σε ενοχλεί ο άλλος με την κλωτσιά του, με τα πόδια του, με το ροχαλητό του»

Η Δήμητρα Παπαδήμα ήταν καλεσμένη της εκπομπής «Νωρίς νωρίς» το πρωί της Πέμπτης. Η ηθοποιός μίλησε για τον Γιάννη Μποσταντζόγλου και τη ζωή τους αλλά και για τη συνεργασία με την κόρη τους, Θαλασσινή.

«Δεν “υπάρχει” ο Γιάννης, έχει πολύ πλάκα. Πλέον δεν τσακωνόμαστε. Το βράδυ δεν έκλεισε μάτι, γιατί φοβόταν μη δεν ξυπνήσω για να έρθω στην εκπομπή. Δεν κοιμόμαστε μαζί, βαριέμαι. Θέλουμε την ησυχία μας. Είναι πάρα πολύ ωραίο να κοιμάσαι μόνη σου, γιατί να σε ενοχλεί ο άλλος με την κλωτσιά του, με τα πόδια του, με το ροχαλητό του; Εγώ θέλω τη γωνίτσα μου».

Όσο για την κόρη τους είπε: «Η κόρη μας λέγεται Μαρία-Θαλασσινή. Το “Μαρία” είναι από τη μαμά του Γιάννη και το “Θαλασσινή” από μία φίλη που είχα, όταν ήμουν 15 χρονών, που έγινε φωτορεπόρτερ μετά στην Εμπόλεμη Ζώνη.

Δεν ξέρω αν ζει ή αν δεν ζει, πάντως ήταν τόσο έντονη προσωπικότητα που έλεγα από τότε πως, αν κάνω ποτέ κόρη, θα την ονομάσω Θαλασσινή. Είναι η πρώτη φορά που κάνω με την κόρη μου κάτι επαγγελματικά, έχει πάρει τον δικό της δρόμο και θέλει να έχει τη δική της προσωπικότητα. Στην αρχή ζορίστηκα λίγο με αυτό.

Τα πιο δύσκολα με την κόρη μου είναι τώρα που μεγάλωσε κι εγώ είμαι ακόμα από πάνω της. Είναι αφύσικο; Δεν ξέρω. Ο Γιάννης είναι πιο της ουσίας, μου λέει να την αφήσω ήσυχη».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η εντυπωσιακή 40χρονη τρανς από την Αθήνα και ο ρόλος στην υπόθεση της Μυρτώς

Μία 40χρονη τρανς γυναίκα υπήρξε ρόλος κλειδί στην υπόθεση...

Αποκάλυψη για υπόθεση θανάτου Μυρτώς: «Πήγαν στο ξενοδοχείο για να ικανοποιήσουν τις ορέξεις του 66χρονου»

Οι αποκαλύψεις στην υπόθεση του θανάτου της 19χρονης Μυρτώς έχουν συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Όλη η αλήθεια για τον 66χρονο που συνομιλούσε η Μυρτώ – Η αστυνομία έκανε φύλλο και φτερό το σπίτι του

Πολλά ερωτηματικά προέκυψαν με την εμπλοκή του 66χρονου στην υπόθεση θανάτου της Μυρτώς στην Κεφαλονιά.

Η τρανς «Ολίβια» «σπάει» τη σιωπή της μέσα από τις φυλακές – Τι αποκαλύπτει για το μοιραίο βράδυ;

Η 23χρονη τρανς «Ολίβια» είναι το «κλειδί» στην υπόθεση θανάτου της Μυρτώς στην Κεφαλονιά.

Έφυγε από την Κεφαλονιά η μητέρα της Μυρτώς – Ψυχολογικά ράκος

Η οικογένεια της 19χρονης Μυρτώς που έχασε τη ζωή...

«Πάγωσε» στον αέρα η Μαρία Ηλιάκη: «Πέθανε; Πότε;»

Απρόσμενη στιγμή στον αέρα της εκπομπής «Νωρίς Νωρίς» το πρωί της Δευτέρας όταν μια πληροφορία άφησε τη Μαρία Ηλιάκη κυριολεκτικά άφωνη.

Αυτός είναι ο επίγειος παράδεισος του Γιώργου Λιάγκα στην Τήνο – Φωτογραφίες από το εξοχικό του

Τον επίγειο παράδεισό του έχει φτιάξει στην Τήνο ο Γιώργος Λιάγκας.

Δικηγόρος οικογένειας Μυρτώς: Η αποκάλυψη για τα νέα στοιχεία που θα έρθουν στο φως

Ο δικηγόρος της οικογένειας της άτυχης Μυρτώς στην Κεφαλονιά...