Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου, 2026

Ατύχημα για τον Άκη Πετρετζίκη – Έπεσε από άλογο σε γυρίσματα και...

Ο Άκης Πετρετζίκης είχε ατύχημα κατά τη διάρκεια γυρισμάτων της εκπομπής του. Ο σεφ ενώ βρισκόταν πάνω στο άλογο εκείνο αιφνιδίασε και τον πέταξε κάτω τραυματίζοντάς τον. Ο ίδιος πόσταρε βίντεο με το ατύχημα και έγραψε δυο λόγια.

Η Σία Κοσιώνη επέστρεψε σπίτι: «Μετά από πολυήμερη νοσηλεία επέστρεψα, επιτέλους στην...

Η Σία Κοσιώνη εδώ και λίγες ώρες βρίσκεται σπίτι...

Αλέξανδρος Λυκουρέζος: Πάρτι έκπληξη για τα 92α του γενέθλια

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος βγήκε για φαγητό με τη σύντροφό του, Τζένη Οικονόμου για να γιορτάσουν τα 92α γενέθλιά του και εκεί τον περίμενε μία έκπληξη.

Ο Άρης Μουγκοπέτρος παίζει ξανά κλαρίνο μετά τον ακρωτηριασμό των δαχτύλων του

Ο Άρης Μουγκοπέτρος μετά το ατύχημα που είχε και του στοίχισε κάποια δάχτυλα από το ένα του χέρι έκανε επέμβαση και έβαλε πρόσθετα μέλη.

Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ – Πέτρος Λαγούτης: Έξοδος μετά από καιρό!

Αχώριστοι!

Η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ έκανε βραδινή έξοδο με τον Πέτρο Λαγούτη.

Το ζευγάρι έδωσε το «παρών» στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Ένα κάποιο κενό» στο θέατρο Εμπορικόν και πόζαραν στον φωτογραφικό μας φακό. «Με τη Μάρθα είμαστε μαζί τρία χρόνια, δεν έχω βιώσει ούτε ανταγωνισμό, ούτε ζήλια από τη μεριά της», είπε πρόσφατα σε συνέντευξή του ο Πέτρος Λαγούτης.

Με την ηθοποιό να έχει πει παλιότερα: «Έχω αδυναμία στον Πέτρο Λαγούτη. Είμαστε μαζί, είμαστε πολύ καλά και πολύ αγαπημένοι. Δεν υπάρχει τώρα νόημα να επεκταθούμε σε άλλες λεπτομέρειες αλλά ούτε και να το κρύβουμε.

Και με τόσες φωτογραφίες από τις πορείες, που δεν κάναμε τίποτα απλά ήμασταν στην πορεία, του είπα ότι θα λένε πως “αν τα παιδιά δεν είναι σύντροφοι στη ζωή, είναι στον αγώνα”»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Δεν κάνω σιδέρωμα είναι περιττό – Όταν τα βάλεις δεν θα τσαλακωθούν;»

Η γνωστή ηθοποιός είναι κατά του σιδερώματος και εξήγησε τον λόγο.

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Χρύσπα: «Χώρισα μετά από 15 χρόνια γάμου, δεν το περίμενα. Έζησα το πένθος του χωρισμού»

Καλεσμένη της εκπομπής «Το πρωινό» η Χρύσπα αναφέρθηκε στο...

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».