Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου, 2026

Καλεσμένος της Σκορδά τη μπέρδεψε με την Καινούργιου και την αποκάλεσε «Κατερίνα»

Σε γέλια ξέσπασε η Φαίη Σκορδά κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Παρασκευής.

Ο Μπρούκλιν Μπέκαμ διέγραψε το τατουάζ που έκανε για τον πατέρα του

«Μονοκονδυλιά» διέγραψε από το μπράτσο του ο Μπρούκλιν Μπέκαμ τον πατέρα του Ντέιβιντ, σβήνοντας ουσιαστικά το τατουάζ που είχε κάνει για να τον τιμήσει.

Η κοινή έξοδος Σεφερλή – Τσαβαλιά βάζει τέλος στις φήμες περί χωρισμού

Σπάνια θεατρική έξοδο έπειτα από καιρό έκαναν ο Μάρκος Σεφερλής και η Ελενα Τσαβαλιά, που απόλαυσαν τη θρυλική κωμωδία «Τοc Toc», που σκηνοθέτησε και στην οποία

«Ηλέκτρα»: Τι άλλο θα έρθει στο φως; Και πόσοι θα πιστέψουν τον...

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς «Ηλέκτρα» η Νεφέλη θέλει να μάθει τι συνέβη με το παιδί της, ο Παύλος όμως της ζητά να κάνει λίγη υπομονή ακόμα.

Σε θερμό κλίμα η πρώτη συνάντηση Ιερωνύμου και Κίμπερλι Γκίλφοϊλ

Σύμφωνα με πληροφορίες η συζήτηση, η οποία διήρκεσε περίπου 50 λεπτά, διεξήχθη σε ιδιαίτερα θερμό και εποικοδομητικό κλίμα

Στην ανάγκη επικράτησης της ειρήνης και στην αξία του διαλόγου μεταξύ των λαών αναφέρθηκαν κατά τη συνάντησή τους ο Αρχιεπίσκοπος κ. Ιερώνυμος και η πρέσβης των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ελλάδα Κίμπερλι Γκίλφοϊλ.

Σύμφωνα με πληροφορίες η συζήτηση, η οποία διήρκεσε περίπου 50 λεπτά, διεξήχθη σε ιδιαίτερα θερμό και εποικοδομητικό κλίμα. Η πρέσβης επισκέφθηκε τον μακαριότατο χθες το μεσημέρι στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών και εξέφρασε τη χαρά και τη συγκίνησή της για τη συνάντηση, υπογραμμίζοντας ότι η Εκκλησία επιτελεί σπουδαίο έργο, ιδιαίτερα για τους νέους ανθρώπους, που αποτελούν το μέλλον και την ελπίδα. Τόνισε ακόμη ότι επιθυμεί να συμμετέχει ενεργά και να συμβάλει με κάθε τρόπο όπου μπορεί να φανεί χρήσιμη.

Η πρέσβης, η οποία έχει δηλώσει βαθιά θρησκευόμενη, αποκάλυψε ότι μόλις της προτάθηκε από τον πρόεδρο να αναλάβει την πρεσβεία των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ελλάδα, επικοινώνησε με τον μακαριότατο κ. Ιερώνυμο και σημείωσε ότι εκείνη η επικοινωνία υπήρξε μια πολύ ιδιαίτερη εμπειρία.

Επιπροσθέτως, η πρέσβης διαβίβασε τους χαιρετισμούς του προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής και διαβεβαίωσε τον κ. Ιερώνυμο για τη συμπαράσταση της χώρας της και της ίδιας προσωπικά στις δραστηριότητες και στο πλούσιο φιλανθρωπικό και κοινωνικό έργο της Εκκλησίας. Από την πλευρά του ο Αρχιεπίσκοπος εξέφρασε τη χαρά του για την επίσκεψη της πρέσβεως, τονίζοντας τη διαχρονική σχέση φιλίας που έχει η Ελλάδα με την Αμερική.

Ζήτησε να μεταφέρει τις ευχαριστίες του προς τον πρόεδρο και να τον παρακαλέσει να βοηθήσει, ώστε να τελειώσουν οι πόλεμοι και οι διχασμοί, ιδιαίτερα στη Μονή Σινά, που είναι ένα κέντρο της Ορθοδοξίας και του χριστιανισμού και βρίσκεται στην πρώτη θέση των ενδιαφερόντων του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Δεν κάνω σιδέρωμα είναι περιττό – Όταν τα βάλεις δεν θα τσαλακωθούν;»

Η γνωστή ηθοποιός είναι κατά του σιδερώματος και εξήγησε τον λόγο.

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Χρύσπα: «Χώρισα μετά από 15 χρόνια γάμου, δεν το περίμενα. Έζησα το πένθος του χωρισμού»

Καλεσμένη της εκπομπής «Το πρωινό» η Χρύσπα αναφέρθηκε στο...

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».