Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Εκτός της εκπομπής «Νωρίς νωρίς» για δεύτερη ημέρα η Μαρία Ηλιάκη

Η Μαρία Ηλιάκη απουσιάζει για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα από την εκπομπή «Νωρίς νωρίς» το πρωί της Παρασκευής.

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Σάρα Γανωτή: «Δε γίνεται reunion των “Στάβλων” γιατί λείπουν πολλά πρόσωπα»

Η Σάρα Γανωτή γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τον ρόλο της Σκαρμούτσου στη σειρά «Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη».

Τερλέγκας – Καψάλης – Σερέτη -Τσίκος: Πρεμιέρα στις 12/12 στο «ROX»

Ο Βασίλης Τερλέγκας ενώνει τις δυνάμεις του με τον Γιάννη Καψάλη, την Εβίτα...

Κι όμως πρωταγωνίστρια δούλευε σερβιτόρα στη Μύκονο – «Μεθύσια και σεξουαλική επανάσταση είχαμε»

«Δεν ντρεπόσουν να το κάνεις με πολλούς και να ξυπνάς αλλούνταλού και γενικότερα»

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ αποκάλυψε πως δούλευε σερβιτόρα για οχτώ χρόνια στη Μύκονο.

«Την έχτισα τη Μύκονο. Έχω βάλει, ναι, τα λιθαράκια και τον πελεκάνο. Οχτώ χρόνια στη Μύκονο ήμουν σερβιτόρα. Όπου για να σερβίρω, με ψάχνανε,  γιατί σφνάκια, σφινάκια, σφινάκια, με ψάχνανε στα Ματογιάννια.

Γύρναγα μια στο τόσο στο μαγαζί. Ερχόταν ο Γκοτιέ στο μαγαζί και ο  Νουρέγεφ. Από κοντά ο  Νουρέγεφ ήταν Θεός. Τα γλέντια στη Μύκονο τότε ήταν απεριόριστα, ακατάληπτα και τεράστια. Ήταν η σεξουαλική επανάσταση τότε. Δεν ντρεπόσουν να το κάνεις με πολλούς. Και η ζωή στο νησί πάντα και το καλοκαίρι είναι πιο ανοιχτή και πιο θελυκτική.

Οπότε η φυσική επιλογή ήταν να είσαι με διάφορους, να διασκεδάσεις με διάφορους, να ξυπνάς αλλούνταλού και γενικότερα. Τώρα δε νομίζω να είναι έτσι η Μύκονος, δεν πηγαίνω πια άλλαξα νησί. Πάω στην Ικαρία», δήλωσε «Στην αγκαλιά του Φάνη»

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα