Κι όμως πρωταγωνίστρια δούλευε σερβιτόρα στη Μύκονο – «Μεθύσια και σεξουαλική επανάσταση είχαμε»

«Δεν ντρεπόσουν να το κάνεις με πολλούς και να ξυπνάς αλλούνταλού και γενικότερα»

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ αποκάλυψε πως δούλευε σερβιτόρα για οχτώ χρόνια στη Μύκονο.

«Την έχτισα τη Μύκονο. Έχω βάλει, ναι, τα λιθαράκια και τον πελεκάνο. Οχτώ χρόνια στη Μύκονο ήμουν σερβιτόρα. Όπου για να σερβίρω, με ψάχνανε,  γιατί σφνάκια, σφινάκια, σφινάκια, με ψάχνανε στα Ματογιάννια.

Γύρναγα μια στο τόσο στο μαγαζί. Ερχόταν ο Γκοτιέ στο μαγαζί και ο  Νουρέγεφ. Από κοντά ο  Νουρέγεφ ήταν Θεός. Τα γλέντια στη Μύκονο τότε ήταν απεριόριστα, ακατάληπτα και τεράστια. Ήταν η σεξουαλική επανάσταση τότε. Δεν ντρεπόσουν να το κάνεις με πολλούς. Και η ζωή στο νησί πάντα και το καλοκαίρι είναι πιο ανοιχτή και πιο θελυκτική.

Οπότε η φυσική επιλογή ήταν να είσαι με διάφορους, να διασκεδάσεις με διάφορους, να ξυπνάς αλλούνταλού και γενικότερα. Τώρα δε νομίζω να είναι έτσι η Μύκονος, δεν πηγαίνω πια άλλαξα νησί. Πάω στην Ικαρία», δήλωσε «Στην αγκαλιά του Φάνη»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο πατέρας της Μυρτώς ρίχνει ευθύνες στη μητέρα της – Τα μηνύματα τα ξημερώματα που δεν έμαθε ποτέ εκείνος

Ο πατέρας της άτυχης 19χρονης που έχασε τη ζωή της στην Κεφαλονιά μίλησε στην εκπομπή «Το πρωινό» για τα μηνύματα που αντάλλαξε η κόρη με τη σύζυγό του και δεν το γνώριζε.

Σπάνια δημόσια έξοδος Έλληνα ηθοποιού με την όμορφη σύζυγό του

«Με την σύζυγό μου είμαστε και μαζί από τότε που ξεκίνησα, οπότε είναι δίπλα μου σε όλη την πορεία»

Η εστεμμένη μαστροπός της Μυκόνου – Ρεπορτάζ «φωτιά» για το κύκλωμα με τα «goal girls»

Μια εντυπωσιακή γυναίκα, η οποία στο παρελθόν είχε χαράξει...

Ο Γαβαλάς έκανε απόλυτη ξεφτίλα την 70χρονη Βίσση

Νέα «καρφιά» από τον Γαβαλά στην 70χρονη Βίσση για...

Διαζύγιο και στα πορτοφόλια για γνωστό ζευγάρι της σόουμπιζ

Παρά τις προσπάθειες για ένα πολιτισμένο διαζύγιο χάριν των τεσσάρων παιδιών τους, οι φήμες για «ασυμφωνία χαρακτήρων» και η απομάκρυνσή τους από τα κοινά οικονομικά συμφέροντα δείχνουν ότι ο δρόμος της επιστροφής έχει κλείσει οριστικά.

«Φωτιά» στα κόκκινα για την Αθηνά Ωνάση – Η εντυπωσιακή της εμφάνιση σε επίδειξη μόδας

Η Αθηνά Ωνάση έκανε μία σπάνια δημόσια εμφάνιση και τράβηξε πάνω της τα φλας των φωτογράφων.