Καινούργιου και Κουτσουμπής υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης και περιμένουν τον «πελαργό»

Σύζυγοι και με τη βούλα!

Κατερίνα Καινούργιου και Παναγιώτης Κουτσουμπής επισημοποίησαν τη σχέση τους, λίγο προτού υποδεχτούν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί! Το tlife.gr σε άρθρο που δημοσίευσε το πρωί της Τετάρτης 19 Νοεμβρίου αναφέρει πως το ζευγάρι επισημοποίησε τη σχέση του υπογράφοντας σύμφωνο συμβίωσης την προηγούμενη εβδομάδα σε συμβολαιογράφο στο Κολωνάκι.

Μάλιστα, στα τέλη Οκτωβρίου η παρουσιάστρια κατά τη διάρκεια της εκπομπής της, σε ρεπορτάζ που αφορούσε τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, αποκάλυψε: «Κι εγώ τώρα σε διαδικασία για σύμφωνο συμβίωσης είμαι και το ψάχνεις, γιατί είναι πάρα πολλοί οι λόγοι. Γιατί οτιδήποτε και να σου συμβεί, μετά τον πρώτο λόγο τον έχουν οι γονείς σου. Σκέψου τώρα να είσαι με τον άνθρωπό σου, να έχεις ένα παιδί και να πρέπει να πάρει μια απόφαση… Οχι».

Η Κατερίνα Καινούργιου και ο Παναγιώτης Κουτσουμπής θα υποδεχτούν την κορούλα της στα τέλη Μαρτίου με αρχές Απριλίου. Φυσικά, η παρουσιάστρια και ο σύζυγός της πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Σας θυμίζουμε ότι πριν από λίγους μήνες, σε ένα ταξίδι στο Παρίσι, η παρουσιάστρια δέχτηκε πρόταση γάμου από τον αγαπημένο της. «Το δαχτυλίδι ήταν αυτό που είχα ονειρευτεί! Μου το άφησε πάνω στο πιάτο και του λέω “ψεύτικο είναι;” Εγώ νόμιζα ότι με δούλευε. Μου το άφησε έτσι, σκέτο. Δεν περίμενα τίποτα. Φώναζαν οι φίλοι μου “she said yes”, πριν πω το “ναι”. Συγκινήθηκα» είχε πει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Metallica στο ΟΑΚΑ: Οι αφίξεις των επωνύμων στη μεγάλη συναυλία

Από νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου, το ΟΑΚΑ άρχισε...

Η Ράνια Δομάζου ανοίγει την καρδιά της: «Εγώ και οι γονείς μου, Μίμης και Βίκυ»

Η κόρη και η εγγονή της αξέχαστης τραγουδίστριας και...

Χρήστος Χολίδης: Δύσκολες ώρες για τον τραγουδιστή

Ο Χρήστος Χολίδης περνά δύσκολες ώρες, καθώς έφυγε από...

Διάσημο ζευγάρι της σόουμπιζ χτίζει το σπίτι των ονείρων του δίπλα σε… παραλία γυμνιστών

Ο Τζέισον Στέιθαμ και η Ρόζι Χάντινγκτον-Γουάιτλι ετοιμάζουν το...

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.