Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Σάρα Γανωτή: «Δε γίνεται reunion των “Στάβλων” γιατί λείπουν πολλά πρόσωπα»

Η Σάρα Γανωτή γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τον ρόλο της Σκαρμούτσου στη σειρά «Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη».

Τερλέγκας – Καψάλης – Σερέτη -Τσίκος: Πρεμιέρα στις 12/12 στο «ROX»

Ο Βασίλης Τερλέγκας ενώνει τις δυνάμεις του με τον Γιάννη Καψάλη, την Εβίτα...

Το «GNTM» παίρνει «φωτιά» – Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε για το ριάλιτι...

Τη στιγμή που συζητιέται ήδη η δημιουργία ενός νέου κύκλου από το ριάλιτι μοντέλων «GNTM», το φθινόπωρο του 2026 στο Star, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναφέρθηκε στη σοβαρότητα που έχει αποκτήσει το παιχνίδι, καθώς πλησιάζει ο τελικός του τις γιορτές.

Γενέθλια για τον Γιώργο Γεροντιδάκη – Η τούρτα έκπληξη από τη Ντορέττα Παπαδημητρίου

«Χρόνια Πολλά στον MVP της καρδιάς μας»

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης γιόρτασε τα γενέθλιά του παρέα με φίλους και τη σύντροφό του, Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Το ζευγάρι εδώ και λίγο καιρό είναι μαζί ευτυχισμένο και πολύ ερωτευμένο. Η Ντορέττα Παπαδημητρίου εμφανίστηκε στο μαγαζί που γιόρταζε τα γενέθλιά του με μια υπερπαραγωγή τούρτα και του ευχήθηκε χρόνια πολλά.

«Χρόνια Πολλά στον MVP της καρδιάς μας», έγραφε πάνω η τούρτα που ήταν μια μπάλα καθώς ο ηθοποιός λατρεύει το ποδόσφαιρο και είχε ασχοληθεί στο παρελθόν με αυτό.

«Δεν θεωρώ ότι είμαι όμορφος άνθρωπος. Τι σημαίνει ωραίος άντρας; Επιτυχίες είχα στο φύλο και πριν κάνω αυτή τη δουλειά. Θεωρείς ότι είμαι ζεν πρεμιέ; Ο Κούρκουλος ο Κομνηνός είναι. Εγώ δεν είμαι, έχει αλλάξει ο όρος.

Το δέχομαι αν με θεωρείς αλλά έχει αλλάξει ο όρος. Δεν έχω τα χαρακτηριστικά τέλειας ομορφιάς. Έχω ωραία χαρακτηριστικά, μέχρι εκεί. Το μουστάκι το είχα και στον στρατό.

Είναι ωραίο, γιατί πρέπει και να διαφοροποιείς κάπως τους ρόλους», έχει πει σε συνέντευξή του.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα