Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου, 2025

TV Όσκαρ με νότες – Η συγκινητική βράβευση του Γιώργου Παπαστεφάνου

Τον άνθρωπο που δημιούργησε τις τηλεοπτικές μουσικές εκπομπές στην...

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

«Η γη της ελιάς»: Η Ασπασία ανυπομονεί να του φυτέψει τον κοριό

Ο Μανώλης, με συνεργό την Άννα, αποφασίζει να στήσει ένα σχέδιο για να ξεμπροστιάσει τη Χριστιάνα

Πολλές οι εξελίξεις στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Η γη της ελιάς».

Η Ισμήνη κι η Αριάδνη συγκρούονται άσχημα, με την Ισμήνη να εκφράζει, για πρώτη φορά, τη δυσφορία της από τον έλεγχο της Αριάδνης. Ο Μανώλης, με συνεργό την Άννα, αποφασίζει να στήσει ένα σχέδιο για να ξεμπροστιάσει τη Χριστιάνα.

Η Βασιλική είναι έξαλλη από την κοροϊδία του Στέφανου και η Χάιδω την παρηγορεί λέγοντάς της πως απαλλάχτηκε από έναν ψεύτη.

Η Κούλα συμφωνεί να συνοδεύσει τον Δημοσθένη στην Αμερική για το καινούργιο χειρουργείο, ενώ η Ασπασία ανυπομονεί να του φυτέψει τον κοριό. Ο Μιχάλης κραυγάζει ότι είναι αθώος, αλλά η Μαρουσώ έχει δική της ατζέντα.

Την ίδια ώρα, ο Λυκούργος καταφθάνει στα Χανιά προκειμένου να τον υπερασπιστεί. Στην Κρήτη σπεύδουν κι ο Τζον με την Αθηνά για να συμπαρασταθούν στον συνεργάτη τους, ενώ η Χριστιάνα είναι σίγουρη πως πρόκειται για πλεκτάνη και κάποιος τον έμπλεξε.

Η Δάφνη ενδίδει και στον δεύτερο εκβιασμό, αγνοώντας πως πίσω από όλα κρύβεται ο Ρούσος (Σταύρος Χατζαντριάν), ένας συνεργός της Μαρουσώς.

Για κακή της τύχη, όμως, ο Παυλής αντιλαμβάνεται ότι λείπουν λεφτά από τον κοινό τους λογαριασμό. Η Δάφνη σκαρφίζεται ένα ψέμα προκειμένου να καλύψει το χρηματικό ποσό που λείπει από τον λογαριασμό της τράπεζας, εμπλέκοντας και τη Χριστιάνα σε αυτό.

Η Χριστιάνα της λέει να μην ανησυχεί, χωρίς να ασχολείται ιδιαίτερα, καθώς το μυαλό της είναι στην περιπέτεια του Μιχάλη. Ο Κωνσταντίνος κι ο Κουράκος συναντιούνται με σκοπό να μονιάσουν τις γυναίκες τους πριν πάνε στον γιατρό για τον πρώτο υπέρηχο. Ο Τζον κι η Αθηνά ζητούν να δουν τον Μιχάλη κι ο Λυκούργος αναλαμβάνει να μιλήσει στη Μαρουσώ.

Η Βασιλική πλησιάζει τον Στάθη και του λέει πως είχε δίκιο με τον Στέφανο, μιας κι αποδείχτηκε σκάρτος. Η Χριστιάνα καταφέρνει να δει τον Μιχάλη κι εκείνος της μιλάει για τον άσχημο χωρισμό του με τη Μαρουσώ. Ο Παυλής ζητάει από τη Δάφνη να φορέσει ένα από τα κοσμήματα, που εκείνη έχει πουλήσει όμως, και να βγουν για φαγητό.

Η Ερωφίλη νιώθει έντονη αδιαθεσία και λιποθυμάει. Η Αλεξάνδρα επιμένει να πάνε στον γιατρό κι εκεί ανακαλύπτουν ότι είναι έγκυος…

spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Ένας… άλλος «Άγιος Έρωτας»: Το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε δύο γυναίκες που έγινε viral

Σε μια τηλεοπτική πραγματικότητα όπου κυριαρχούν τα ετερόφυλα ζευγάρια και ιστορίες γύρω από άντρες ομοφυλόφιλους, είναι πραγματικά ξεχωριστό να βλέπουμε μια σειρά εποχής να τολμά να παρουσιάσει έναν γυναικείο έρωτα.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.




Μποζουκια Αθηνα