Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου, 2026

Fashion icon στο κέντρο της Αθήνας ο γνωστός κύριος της σόουμπιζ!

Ο φωτογραφικός μας φακός τον εντόπισε στο κέντρο της Αθήνας πάντα κομψό αλλά και μοδάτο να κάνει τις βόλτες του.

Ο «πάγος έσπασε» και το πάρτι ξεκινά! Επιστρέφει το «Just the 2...

Το μεγαλύτερο πάρτι της ελληνικής τηλεόρασης προσγειώνεται ξανά στη συχνότητα του ΟPEN και υπόσχεται φαντασμαγορικές βραδιές με πολύ κέφι, χορό και τραγούδι.

Σοβαρό τροχαίο με λεωφορείο και ΙΧ στον Σκαραμαγκά – Απεγκλώβισαν άνδρα οι...

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα ανάμεσα σε λεωφορείο και ΙΧ σημειώθηκε στην Αθηνών - Κορίνθου στο ύψος του Σκαραμαγκά κατά τις 22.30 το βράδυ της Πέμπτης.

Λάκης Ραπτάκης: Έφυγε ξαφνικά ο επιχειρηματίας και πρώην σύντροφος της Βάνας Μπάρμπα

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο Λάκης Ραπτάκης στα 79 του. Ο επιχειρηματίας υπέστη ανακοπή καρδιάς στο σπίτι του στη Γλυφάδα

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Όταν δεν προσαρμόζεσαι σε μία ομάδα γιατί νιώθεις μόνιμα αδικημένος, δικό σου πρόβλημα»

«Και στη Μενεγάκη έχει συμβεί να της “φορέσουν” άτομο, το λέω μετά λόγου γνώσεως»

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με την ομάδα της εκπομπής «Happy Day» σχολίασαν τις δηλώσεις της Μπέττυς Μαγγίρα για τη συνεργασία της με τη Τζο Κουτσοκώστα και το ξέσπασμα της δεύτερης.

«Το ότι δεν μπορείς να προσαρμοστείς σε μία ομάδα, γιατί νιώθεις μόνιμα αδικημένος, μπορεί να ‘ναι και δικό σου πρόβλημα. Εγώ το συγκεκριμένο κορίτσι δεν το γνωρίζω ούτε προσωπικά, ούτε κοινωνικά, ούτε επαγγελματικά. Αλλά καμιά φορά, υπάρχουν όμως κάποια νέα παιδιά που μπαίνουν σε μία εκπομπή μετά από τηλέφωνο κάποιου ιθύνοντα, που μπαίνουν και νιώθουν ότι τους ανήκει η εκπομπή.

Και μπαίνουν σε μία διαμορφωμένη παρέα και μετά τους φταίει η παρέα, επειδή νιώθουν ότι είναι παρείσακτοι. Δεν το λέω για τη συγκεκριμένη περίπτωση. Καμιά φορά όμως και αυτοί που νιώθουν εκτός παρέας μπορεί να είναι όντως εκτός, γιατί μπήκαν με περίεργο τρόπο και οι ίδιοι πήγαν να εισβάλουν σε μία παρέα», σχολίασε η παρουσιάστρια.

Με τον Δημήτρη Παπανώτα να σχολιάζει: «Εγώ πάντως ξέρω ότι από ευγένεια και μόνο ο επικεφαλής μίας ομάδας, όταν σου φέρνουν έναν άνθρωπο που μπορεί και να μην τον ήθελες…».

«Δεν είδα την ίδια ευγένεια, όταν είχε συμβεί κι εδώ», απάντησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Από μένα; Ευγενέστατος ήμουν, κάνετε λάθος»,  είπε ο παρουσιαστής με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή να προσθέτει: «Πάντα σε όλες τις δουλειές, υπάρχουν άνθρωποι που έχουν έναν γνωστό, που θα πάρουν τηλέφωνο και θα σου ζητήσουν να τον εντάξεις στην ομάδα. Και επειδή, ούτε οι εκπομπές μας ανήκουν, ούτε ο τηλεοπτικός αέρας, κάποιες φορές κάνουμε πίσω.

Αν θεωρήσουμε, ότι η Μενεγάκη είναι η ναυαρχίδα, έχει συμβεί και στη Μενεγάκη και σου το λέω μετά λόγου γνώσεως. Το θέμα είναι ο άνθρωπος που σου “φοράνε” να έχει ένα ωραίο βιογραφικό, να είναι χρήσιμος και έτοιμος να παλέψει για να γίνει ένα με την ομάδα. Αλλά είναι κυρίως δικό του θέμα αυτό, όχι της ομάδας».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Δεν κάνω σιδέρωμα είναι περιττό – Όταν τα βάλεις δεν θα τσαλακωθούν;»

Η γνωστή ηθοποιός είναι κατά του σιδερώματος και εξήγησε τον λόγο.

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Χρύσπα: «Χώρισα μετά από 15 χρόνια γάμου, δεν το περίμενα. Έζησα το πένθος του χωρισμού»

Καλεσμένη της εκπομπής «Το πρωινό» η Χρύσπα αναφέρθηκε στο...

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».