«Σύννεφα» στη σχέση τους λίγο καιρό μετά την πρώτη δημόσια εμφάνισή τους

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Αλέξανδρος Λυκούδης περνούν κρίση στη σχέση τους. Τι συνέβη;

Όπως ανέφεραν στην εκπομπή «Το Πρωινό» αυτή την περίοδο υπάρχουν «σύννεφα» στη σχέση τους. Ο λόγος είναι πως η γνωστή influencer δημοσιεύσει στιγμές με τον σύντροφό της ενώ εκείνος κρατάει χαμηλό προφίλ και αυτό την ενοχλεί.

Γενικά υπάρχουν κουβέντες από τον περίγυρό τους που τους δημιούργησαν την κρίση. Αν πρόκειται για κάτι παροδικό ή για μόνιμο χωρισμό ο χρόνος θα το δείξει.

«Όλα ξεκίνησαν στα τέλη Αυγούστου, ανήμερα της γιορτής τους, από τότε που δεν ανέβηκε μία κοινή φωτογραφία. Ο Αλέξανδρος Λυκούδης έχει μια συντηρητική καθημερινότητα, σε αντίθεση πηγαίνει στα καλέσματά της. Αυτή τη στιγμή ζυγίζεται κατά πόσο ένας άνθρωπος μέσα σε μία σχέση μπορεί να αλλάξει», ανέφερε η δημοσιογράφος της εκπομπής.

Με τον Γιώργο Λιάγκα να προσθέτει: «Περνάνε μία μεγάλη κρίση στη σχέση τους και σε αυτή τη φάση δεν είναι καλά τα πράγματα. Αυτό μαθαίνω».

Να πούμε πως το ζευγάρι ήταν ένα χρόνο μαζί και έδειχνε πολύ ερωτευμένο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Βαρύ πένθος για την Εύα Αντωνοπούλου

Η Εύα Αντωνοπούλου μοιράστηκε το πρωί του Σαββάτου με...

Έρωτας από αέρος για τον υιό Τράγκα

Με τα ιερά δεσμά του γάμου πρόκειται να επισφραγίσουν τον έρωτά τους και η Κατερίνα Τασιούλα, ένα πανέμορφο ζευγάρι που εδώ και τρία χρόνια πορεύεται μαζί στη ζωή.

Τρελά ερωτευμένος ο γιος των Ευαγγελάτου – Θεοδωρακοπούλου! Οι φωτο αγκαλιά με την αγαπημένη του

Ο Λάμπης Ευαγγελάτος απολαμβάνει στιγμές ευτυχίας. Ο γιος της...

Θανάσης Ζεκεντές: O δήμαρχος Λοκρών που τιμά την Αλίκη εκπέμπει SOS για το αύριο της ελληνικής υπαίθρου

«Η ελληνική ύπαιθρος αντιμετωπίζει ζωτικά και υπαρξιακά προβλήματα. Εχουν...

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη όπως δεν την έχετε ξαναδεί! Η σέξι φωτογράφησή της

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη πόζαρε όπως δεν την έχετε...

Έλενα Παπαρίζου: Τι συμβαίνει με την υγεία της τραγουδίστριας;

Η Έλενα Παπαρίζου αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα υγείας που την ανάγκασε να διακόψει τις εμφανίσεις της με τον Τάκη Ζαχαράτο στο NOX.