Πού να ήξεραν κυρίες εφοπλιστών και βουλευτών αλλά και fashion victims του Κολωνακίου ότι πολλά από τα συνολάκια και τα αξεσουάρ που ψώνιζαν από μπουτίκ επί της οδού Μαρασλή για να κάνουν πασαρέλα στην πλατεία ήταν μαϊμού!

Και μπορεί να έμπαιναν καμαρωτές στο κατάστημα της Γ.Β. και να έφευγαν με χαμόγελα ικανοποίησης για τα ψώνια τους κρατώντας τις τσάντες με την επωνυμία της μπουτίκ, όμως μετά τη σύλληψη της ιδιοκτήτριας μάλλον θα κλαίνε τα λεφτά τους για τις δήθεν επώνυμες ετικέτες οίκων μόδας που πίστευαν ότι αγόραζαν!
Τα βραδινά φορέματα, οι οικολογικές γούνες και τα αξεσουάρ ήταν τα must της μπουτίκ, όμως έπειτα από επιχείρηση της Αστυνομίας η 65χρονη βρέθηκε με χειροπέδες στα χέρια, αφού κατασχέθηκαν δεκάδες (κοινώς μαϊμού) προϊόντα!
Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Συντάγματος για πλαστογραφία, παράβαση της νομοθεσίας περί σημάτων, περί αθέμιτου ανταγωνισμού και αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος. Ολα έγιναν την περασμένη Κυριακή, όπου λόγω εορτών τα καταστήματα ήταν ανοιχτά.
Μια γυναίκα αστυνομικός υποδύθηκε την πελάτισσα και χωρίς να το καταλάβει, η 65χρονη, που τη διαβεβαίωνε πως «αυτό είναι αδύνατον να συμβεί, αφού στο πελατολόγιό της περιλαμβάνονται σύζυγοι εφοπλιστών, βουλευτών αλλά και μεγαλογιατρών του Ευαγγελισμού, βρέθηκε αντί για αλυσίδες με… βραχιολάκια στα χέρια!

Η Αστυνομία έφθασε στην είσοδο της μπουτίκ στο πλαίσιο διερεύνησης πληροφοριών αναφορικά με κατάστημα λιανικού εμπορίου στην περιοχή του Κολωνακίου, το οποίο διέθετε προς πώληση προϊόντα απομίμησης, τα οποία παρέπεμπαν σε γνήσια. Μάλιστα, για του λόγου το αληθές το αστυνομικό κλιμάκιο είχε μαζί του και ειδικό πραγματογνώμονα, που ιδίοις όμμασιν διαπίστωσε τη μαϊμουδιά και έτσι οι Αρχές εξακρίβωσαν με βεβαιότητα την παράνομη δραστηριότητά της κατηγορουμένης.

Η δικογραφία υποβλήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα, ενώ το κατάστημα εξακολουθεί για τις ενδιαφερόμενες κυρίες να λειτουργεί κανονικά, προσφέροντας ένα «look που συνδυάζει άνεση και κομψότητα» και όπως διαφημίζει στα social media, διαθέτει σε προσφορά μια:
«Μαύρη σατέν μπλούζα με λεπτομέρεια δαντέλας συνδυασμένη με φούστα και εντυπωσιακή γούνα, που ολοκληρώνει το σύνολο. Ενα outfit με χαρακτήρα, ιδανικό για βραδινές εμφανίσεις».


