Μανιφέστο «Μαζω» επί σκηνής

Έξω από τα δόντια

Μήνυμα με πολλούς αποδέκτες έστειλε ο Γιώργος Μαζωνάκης, αναφερόμενος, μεταξύ άλλων, σε εκείνους που, όπως είπε, «νομίζουν πως ορίζουν» τη ζωή του τα τελευταία τρία χρόνια, στους οποίους είπε: «Φτάνει!».

Ο λαοφιλής καλλιτέχνης, ο οποίος μέχρι σήμερα είχε αποφύγει να τοποθετηθεί άμεσα μετά τη μήνυση που έχει δεχτεί από τον τραγουδιστή Στέφανο Παπαδόπουλο για σεξουαλική παρενόχληση κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους στο Fever, καθώς και μετά το εξώδικο που του έστειλε ο ιδιοκτήτης του νυχτερινού κέντρου, μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά στο κοινό του. Και το έκανε μέσα από βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram, ανήμερα της ονομαστικής γιορτής του μηνυτή του (του αγίου Στεφάνου), ενώ μέχρι πρότινος περιοριζόταν σε έμμεσες αναφορές μέσω του τηλεοπτικό show «The Voice», όπου συμμετέχει ως coach.

«Κυρίες και κύριοι, καλημέρα σας. Μια πολύ όμορφη καλημέρα από ένα μέρος που ερχόμουν και έτρεχα με την Αρίθα, το κορίτσι μου, το παιδί μου!», ανέφερε στο βίντεο, μιλώντας με συγκίνηση για το σκυλάκι του, το οποίο είχε υιοθετήσει μετά τις πυρκαγιές της ανατολικής Αττικής και έχασε τη ζωή του λόγω διαβήτη. «Θέλω να σας πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου για τον τρόπο που αντιδράσατε ή βγάλατε άποψη όλο αυτόν τον καιρό, όλο αυτόν τον χρόνο, που ήταν ένας αρκετά δύσκολος χρόνος. Εγώ θα έλεγα, χρονιά δοκιμασίας – δοκιμασίας από τον Θεό, αν θα αλλαξοπιστήσω» συνέχισε, δείχνοντας για ακόμη μια φορά ότι η πίστη του στον Θεό είναι σημείο αναφοράς για τον ίδιο.

Στη συνέχεια ευχαρίστησε το κοινό για τη στήριξη στις εμφανίσεις του στην Ακτή Πειραιώς, όπου δεν πέφτει «καρφίτσα» σε κάθε live του. «Κάθε Πέμπτη και Σάββατο ζω ένα όνειρο» είπε και, κλείνοντας, απευθύνθηκε σε όσους, όπως σημείωσε, νομίζουν πως καθορίζουν τη ζωή του: «Τελειώνοντας το 2025, θα ήθελα να πω σ’ αυτούς που νομίζουν ότι ορίζουν τη ζωή μου τα τρία τελευταία χρόνια, με αρκετές δυσκολίες θα έλεγα αλλά και με τεράστια δώρα: Φτάνει! Φτάνει! Η υπομονή είναι αρετή, δεν δηλώνει ηττοπάθεια. Αλλωστε, ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον. Κυρίες και κύριοι, καλή χρονιά με πίστη».

Λίγες ώρες μετά, τα ξημερώματα της Κυριακής 28 Δεκεμβρίου, ο Γιώργος Μαζωνάκης ανάρτησε ακόμη ένα βίντεο στα Instagram stories του. Σε αυτό εμφανίζεται να περπατά έξω από την Ακτή Πειραιώς, ενώ οι θαυμαστές του είχαν σχηματίσει ουρά για να εισέλθουν στο μαγαζί. Ο τραγουδιστής αντάλλαξε χειραψίες και ευχές με τον κόσμο, λέγοντας μεταξύ άλλων «Καλησπέρα, τι κάνετε; Χρόνια πολλά και καλά», ενώ κάποια στιγμή σχολίασε «Υπομονή κάνουμε» και έκλεισε το βίντεο με τη φράση: «Και το βράδυ ξεκινάει αμέσως τώρα».

Υπενθυμίζεται ότι το τελευταίο διάστημα ο Γιώργος Μαζωνάκης έχει απασχολήσει τη δημοσιότητα τόσο λόγω της δικαστικής διαμάχης με την αδελφή του, Βάσω, όσο και εξαιτίας της ακούσιας νοσηλείας του στο Δρομοκαΐτειο το καλοκαίρι. Λίγο πριν από την εκπνοή του 2025, βρέθηκε αντιμέτωπος και με τη μήνυση που υπέβαλε εναντίον του ο τραγουδιστής Stef (Στέφανος Παπαδόπουλος).

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διαζύγιο «βόμβα» για Έλληνα πρωταγωνιστή;

Σαν βόμβα «έσκασε» δημοσίευμα περί χωρισμού γνωστού ηθοποιού μετά από 25 χρόνια γάμου.

Ο Παύλος ντε Γκρες αγοράζει διαμέρισμα στην Ηρώδου Αττικού

Φήμες θέλουν τον Παύλο να βρήκε (επιτέλους) το ρετιρέ...

Γιάννης Νταλιάνης: Στην κηδεία του αδελφού του με τις κόρες του – Δίπλα του η Μαριλίτα Λαμπροπούλου

Το τελευταίο αντίο στον αδελφό του, Κωνσταντίνο είπε ο Γιάννης Νταλιάνης τη Δευτέρα.

Οικονομάκου – Τσερέλα: Το βίντεο που έστειλαν στους καλεσμένους για τον γάμο τους στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα ετοιμάζονται να...

Τρελά ερωτευμένοι μετά από 15 χρόνια – Ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ χαλαρώνει στις Μαλδίβες

Αν νομίζατε ότι ο έρωτας ύστερα από 15 χρόνια ξεθωριάζει, ο κύριος της σόουμπιζ έρχεται να σας διαψεύσει με τον πιο… εξωτικό τρόπο!

Κρυφός έρωτας μεγατόνων

Το κρυφό love story πρώτης φίρμας της πίστας με...