Αναζήτηση

Πατήστε ESC για κλείσιμο

«Welcome 2026» με λάμψη, σαμπάνιες και πυροτεχνήματα

SHOWBIZ

«Welcome 2026» με λάμψη, σαμπάνιες και πυροτεχνήματα

03/01/2026 - 13:14 | | 1 λεπτό ανάγνωση
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του espressonews.gr

Πολλά ήταν τα πάρτι της παραμονής σε κλειστό κύκλο, με best off τα ιστορικά πρωτοχρονιάτικα ρεβεγιόν στα ξενοδοχεία «Grande Bretagne» και «King George», ένδυμα «black tie» και θέα τα εντυπωσιακά πυροτεχνήματα της πλατείας Συντάγματος.

Τη διαφορά πάντως έκανε το χορευτικό πάρτι στο νέο member’s club House of NYNN του ξενοδοχείου «The Ilisian».

Σουζάνα Κλημεντίδη, Πάνος Τσιρώνης, Γιώργος Διαμαντόπουλος, Αλεξάνδρα Πάλλη-Γιαννακοπούλου

Στα βόρεια προάστια, την τιμητική του είχε το ρεβεγιόν στο Tatoi Club, καθώς τα μέλη και οι φίλοι τους υποδέχθηκαν, ως είθισται, φαντασμαγορικά το νέο έτος.

Χριστίνα Κράββαρη, Δήμητρα Κολοτούρα

Ομως, το πιο galm ρεβεγιόν με γνωστά ονόματα της ναυτιλίας είχε οικοδεσπότη τον εφοπλιστή Γιώργο Μουνδρέα και τη σύζυγό του Χριστίνα Λεντούδη.

Γιάννης Δραγούνης, Βαλέρια Ταράντο

Σε λαμπερή ατμόσφαιρα, γεμάτη θετική ενέργεια, αισιοδοξία και κομψές παρουσίες, δόθηκε και το πάρτι της Σουζάνας Κλημεντίδη στο Athenee.

Ο Μίλτος Χρυσομμάλης με την οικοδέσποινα Σουζάνα Κλημεντίδη και την Αρετή Χρυσομάλλη
Πάντα εντυπωσιακή η Νάνσυ Σπάθη
Εβελυν Καζαντζόγλου, Χριστίνα Κοντοβά, Ελενα Δεδούση, Κωνσταντίνος Δέδες