Μέμος Μπεγνής: «Η κιτρινίλα στην τηλεόραση είναι αλητεία»

Η γνώμη του ηθοποιού για την τηλεόραση

Ο Μέμος Μπεγνής έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» του Αction 24 που παρουσιάζει η Αθηναΐς Νέγκα.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για όσα τον στενοχωρούν στις τηλεοπτικές εκπομπές και στον τρόπο με τον οποίο αυτές μεταχειρίζονται τους καλεσμένους τους.

Σε πρώτη φάση ο Μπεγνής είπε «Για εμένα η κιτρινίλα είναι ό,τι χειρότερο και το να προσπαθούν να εκμαιεύσουν από εσένα πράγματα, τα οποία είναι τόσο εφήμερα, φθηνά και κατινίστικα, που λες “γιατί το κάνεις;”», και συνέχισε:

«Είναι δημοσιογράφος που είχε χρόνια “φίλος” και του έχεις φερθεί καλά και σου έχει φερθεί και τον εμπιστεύεσαι και του λες κάτι off the record και ξαφνικά το βλέπεις γραμμένο. Αυτό είναι αλητεία… Δημοσιογράφοι μας έχουν πει ότι μας αναγκάζουν».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Νάρκη στον γάμο της Ελένης – Το τελεσίγραφο από την πεθερά της

Τι συνέβη και μαύρα σύννεφα γέμισαν το σπιτικό της Ελένης και του Ματέο στα βόρεια προάστια;

Ξέσπασε η ξαδέλφη του Γιώργου Μαρίνου: «Εμπιστεύτηκε κάποια οικογένεια να τον προσέχουν αλλά δυστυχώς…»

«Εμείς θέλαμε πολύ να τον φροντίσουμε και δυστυχώς εκείνος επέλεξε αυτό. Δεν βγήκε ευτυχής, δυστυχώς»

Έπεσε περονόσπορος! Νέος χωρισμός στην ελληνική σόουμπιζ!

Τον Ιούλιο το ζευγάρι είχε απολαύσει ρομαντικές διακοπές στην Κίμωλο

Δανάη Μπάρκα – Φάνης Μπότσης: Μετακομίζουν σε νέο σπίτι στη Μεσσηνία

Η Δανάη Μπάρκα και ο Φάνης Μπότσης φαίνεται πως...

«Το να ζω χωριστά με τον σύζυγό μου κάνει τα ραντεβού μας γιορτή»

Το μυστικό για έναν ακλόνητο έρωτα φαίνεται πως ανακάλυψε γνωστό ζευγάρι της σόουμπιζ

Πάγωσε το πάνελ η Μαριάννα Τουμασάτου: «Θα συνεργαστώ μαζί του – Δεν πρέπει να φέρει τη ρετσινιά κανενός»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» βρέθηκε το Σάββατο...