Survivor: Ποιος είναι ο Gio Kay, ο viral 28χρονος παίκτης που θα γνωρίσουμε απόψε

Ο 28χρονος Ελληνοαμερικανός που έγινε viral

Ο Γιώργος Καραντώνης, γνωστός ως Gio Kay, είναι ένα από τα νέα πρόσωπα του φετινού Survivor και ετοιμάζεται να κάνει την πρώτη του εμφάνιση στην αποψινή πρεμιέρα του ριάλιτι επιβίωσης.

Ο 28χρονος Ελληνοαμερικανός έχει ήδη γίνει viral στα social media, χάρη στις χαρακτηριστικές του ατάκες και στον τρόπο που συνδυάζει ελληνικά και αγγλικά στις προτάσεις του.

Ο ίδιος γεννήθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες, όμως τα τελευταία χρόνια ζει μόνιμα στην Ελλάδα.

«Είμαι από το Νιου Τζέρσεϊ. Είναι πολύ σαν την Ελλάδα. Έχουμε τη θάλασσα, έχουμε την πόλη, χιονίζει, έχει ωραίο ήλιο», είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Πρωινό.

Όπως εξήγησε, έχει ασχοληθεί με διάφορα επαγγέλματα, αλλά πλέον αφιερώνεται στη μουσική:

«Είμαι entrepreneur. Είμαι παραγωγός και πιο πολύ μπίζνες τώρα. Ήμουν παραγωγός, ηχολήπτης, dj, ανοίξαμε στούντιο. Όλοι φεύγουν από την πατρίδα, εγώ επέστρεψα όμως».

Ο Gio Kay έχει ήδη εμπλακεί με την τηλεόραση, καθώς έχει δημιουργήσει το Hustle House, ένα πρωτότυπο ραπ ριάλιτι στο YouTube.

«Θα έκανα τηλεόραση, εννοείται. Πιστεύω πάρα πολύ στον εαυτό μου και στα πρότζεκτ που προσφέρω εδώ στην Ελλάδα… Τα πρότζεκτ που προσφέρω εγώ είναι το μέλλον της τηλεόρασης, όπως το Hustle House. Είναι το πρώτο ραπ ριάλιτι σόου. Εκεί μέσα δεν υπάρχουν βρισιές. Υπάρχει μόνο εξέλιξη… Θέλω τα νέα παιδιά να διαβάζουν βιβλία, να έχουν αυτή την ώθηση μέσα τους, να καταφέρουν κάτι, να βρουν το όραμά τους».

Τέλος, αποκάλυψε πως αντλεί έμπνευση από την Αρχαία Ελλάδα και θαυμάζει τον Αριστοτέλη:

«Έχω πάρει πολύ έμπνευση από την Αρχαία Ελλάδα, από τους φιλόσοφους. Ξεχωρίζω και θέλω να μοιάσω στον Αριστοτέλη. Είναι ο καθηγητής του Μέγα Αλέξανδρου… Πρέπει να μου πεις τι θέλεις, τι έχεις πάθος, γιατί χωρίς πάθος δεν θα αγαπάς αυτό που κάνεις και δεν θα το κάνεις καλά».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πιο ερωτευμένοι από ποτέ! Άφησαν για λίγο τα παιδιά τους και βγήκαν βόλτα στη Γλυφάδα

Άφησαν για λίγο τα παιδιά τους και βγήκαν μια βόλτα οι δυο τους.

Διαζύγιο «βόμβα» για Έλληνα πρωταγωνιστή;

Σαν βόμβα «έσκασε» δημοσίευμα περί χωρισμού γνωστού ηθοποιού μετά από 25 χρόνια γάμου.

Σκαρμούτσος σε Σκορδά: «Σταμάτα να τρως έχεις και γάμο» – Η αντίδρασή της

Μία ακόμα επιβεβαίωση στο ρεπορτάζ της Espresso για τον...

Γιάννης Νταλιάνης: Στην κηδεία του αδελφού του με τις κόρες του – Δίπλα του η Μαριλίτα Λαμπροπούλου

Το τελευταίο αντίο στον αδελφό του, Κωνσταντίνο είπε ο Γιάννης Νταλιάνης τη Δευτέρα.

Το «ματωμένο φεγγάρι» του Μαρτίου – Ποια ζώδια πρέπει να προσέχουν;

Σήμερα Τρίτη είναι η σεληνιακή έκλειψη με το λεγόμενο...

Ασημής Αλεξίου: Η μάχη με τον καρκίνο και η επέμβαση στο πρόσωπο

Ο Ασημής Αλεξίου μας «συστήθηκε» το 1998 μέσα από τη σειρά «Απαγορευμένη αγάπη» υποδυόμενος τον αδελφό του Μάριου Αθανασίου