Τρίτη, 13 Ιανουαρίου, 2026

«Μπαμπά, σ’ αγαπώ»: Ο Αναστάσης Ροϊλός είναι ο «Μπαμπά-φεύγας»

Στη νέα οικογενειακή σειρά «Μπαμπά, σ’ αγαπώ», που έρχεται...

Χειροπέδες στην πρώην σύντροφο του πρίγκιπα Χάρι

Με χειροπέδες κατέληξε η πρώην σύντροφος του πρίγκιπα Χάρι, Κάθριν Ομάνεϊ, όταν επιχείρησε να φύγει από ξενοδοχείο της Μαγκαλούφ στη Μαγιόρκα της Ισπανίας χωρίς να πληρώσει τον λογαριασμό. 

Ελληνίδα ηθοποιός ποζάρει στο πλευρό του Ίθαν Χοκ

Σε πρόσφατη ανάρτησή της τον Νοέμβριο του 2025, η ηθοποιός αναφέρθηκε στη γνωριμία τους, η οποία μετρά αρκετά χρόνια, εκφράζοντας τον θαυμασμό

Αλμυρές αβγοφέτες με τρούφα Σάμου

Αλμυρές αβγοφέτες με τρούφα Σάμου έφτιαξε ο Ανδρέας Λαγός στην εκπομπή «Π.Ο.Π. Μαγειρική».

Γιώργος Σεϊταρίδης: «Επιστρέφω στο θέατρο μετά από 10 χρόνια. Στο βουνό δεν μου έλειπε η δουλειά μου»

Ο Γιώργος Σεϊταρίδης μετά από 10 χρόνια επέστρεψε στο θέατρο και μίλησε για την περίοδο αποχής του από την υποκριτική και τη ζωή στο Πήλιο.

«Ναι, πρώτα ο Θεός, να πάμε όλα καλά.  Μετά από δέκα, νομίζω η τελευταία παράσταση ήταν πριν 9-10 χρόνια». Του είχε λείψει το κομμάτι της δουλειάς και το να έρχεται σε επαφή με τον κόσμο;

«Για κάποια χρόνια όχι. Δηλαδή τα πρώτα που ήμουν στο βουνό, τα πρώτα 7-8 χρόνια όχι, μετά άρχισα να το σκέφτομαι. Μου πήρε καν 2-3 χρόνια να πάρω την απόφαση και κατέβηκα πέρυσι και βρέθηκα εδώ στο Εν Αθήνες», δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρώτη εμφάνιση της Γεωργίας Σαμαρά λίγους μήνες μετά τον χαμό της κόρης της Λένας

Πρώτη δημόσια εμφάνιση, παρουσία κόσμου, μετά τον θάνατο της κόρης της, έκανε η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και μητέρα της αδικοχαμένης Λένας Σαμαρά, που έφυγε από τη ζωή τον Αύγουστο του 2025.

Η κόρη της Γεωργίας Βασιλειάδου, Φωτεινή Αποστολίδη έφυγε από τη ζωή χωρίς να το μάθει κανείς

Τίτλοι τέλους για τη μοναχοκόρη της τεράστιας Γεωργίας Βασιλειάδου,...

Ο γιατρός του Γιώργου Παπαδάκη μιλάει για πρώτη φορά: «Είχε πολύ σοβαρά θέματα με το αναπνευστικό του»

Ο γιατρός του Γιώργου Παπαδάκη για πρώτη φορά μιλάει για την υγεία του αείμνηστου παρουσιαστή. Ο Σωτήρης Αδαμίδης μίλησε στο ραδιόφωνο AlphaRadio 989 κάνοντας αποκαλύψεις για την υγεία του Γιώργου Παπαδάκη.

Μαρία Ιωάννου και Αλιόσα Γκρίσιν – Ο πρώτος χρυσός αλλά μυστικός γάμος της χρονιάς

Κουφέτα αγάπης για την εικαστικό κόρη του μαικήνα Δάκη...

Σας θυμίζει κάποιον; Είναι ολόιδιος ο πατέρας του και πετυχημένος πρωταγωνιστής της χώρας μας

Πατέρας και γιος έκαναν βραδινή έξοδο και τους εντόπισε ο φωτογραφικός μας φακός

Ειρήνη Νικολοπούλου για Γιώργο Παπαδάκη: «Έκανε κάτι βάρβαρο που τον έτρωγε σιγά σιγά»

Η Ειρήνη Νικολοπούλου μίλησε στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται”...