Η Άννα Μπεζάν και ο Δημήτρης Παππάς είναι ζευγάρι εδώ και τέσσερα χρόνια και έχουν μία κορούλα, την τρίχρονη Χριστίνα.

Ο έρωτάς τους καλά κρατεί με την κορούλα της να μεγαλώνει την ευτυχία τους. Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να διασκεδάζει στο νυχτερινό κέντρο «Έναστρον». Όλο το βράδυ ήταν αγκαλιά και δεν έκρυβαν το πόσο ερωτευμένοι είναι.

Στην παρέα τους ήταν και η μητέρα του επιχειρηματία και γνωστή ηθοποιός, Χριστίνα Παππά. «Νιώθω πολύ τυχερή που υπάρχει η δυνατότητα να είμαι στο σπίτι και να περνάω χρόνο με το παιδί μου.
Προτεραιότητά μου είναι το παιδί μου και ίσως και τα παιδιά μου γιατί είμαστε πολύ κοντά στο να κάνουμε δεύτερο παιδί. Θέλω να κάνω δεύτερο παιδάκι γιατί έχω πολλά να δώσω και όχι για να έχει αδελφάκι η κόρη μου. Δεν είμαι έγκυος ακόμα, αλλά είμαστε σε φάση που το προσπαθούμε», έχει δηλώσει η Άννα Μπεζάν στο «Happy Day» έναν χρόνο πριν.
