Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Απάντησε σε όσους τη λένε «αχάριστη» – «Φαίνομαι πλήρης, αλλά δεν είμαι»

Μήνυμα για την ψυχή

Σε μια πιο προσωπική ανάρτηση προχώρησε το βράδυ του Σαββάτου 17 Ιανουαρίου η Γαρυφαλλιά Καληφώνη.

Το μοντέλο, που έγινε γνωστό από τη συμμετοχή του στο GNTM και σήμερα διατηρεί τη δική του εταιρεία ρούχων, πήρε αφορμή από ένα μήνυμα που δέχτηκε στα social media για να μοιραστεί τις σκέψεις της με τους ακόλουθούς της.

Όπως αποκάλυψε, μια κοπέλα την αποκάλεσε «αχάριστη», με αφορμή όσα ανέφερε για την ψυχολογία της. Η ίδια θέλησε να ξεκαθαρίσει πως η εικόνα που παρουσιάζει κάποιος στα social δεν σημαίνει ότι αντικατοπτρίζει πάντα και όλη την πραγματικότητα.

«Τις προάλλες έλαβα ένα μήνυμα που μια κοπέλα με έλεγε αχάριστη (κάποιες φορές είμαι όντως). Αλλά το είπε σε κάτι που έλεγα για την ψυχολογία μου και για τα σκαμπανεβάσματα που έχω συχνά (με όλα αυτά που γίνονται να μου πεις και ποιος δεν έχει) … φαινομενικά μπορεί να τα έχω όλα και θα έπρεπε να είμαι ευγνώμων κάθε μέρα (που προσπαθώ να είμαι).

Αλλά κανείς δεν είναι πλήρης επειδή δείχνει πλήρης, αλλά και να είναι πληρότητα δε σημαίνει απουσία από πιο σκοτεινές σκέψεις. Πολλές φορές ό,τι βλέπετε εσείς ως “τέλειο” στα social media, δε σημαίνει ότι μέσα του δε προσπαθεί ακόμα να μάθει να ισορροπεί» έγραψε στην ανάρτησή της η Γαρυφαλλιά Καληφώνη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πιο ερωτευμένοι από ποτέ! Άφησαν για λίγο τα παιδιά τους και βγήκαν βόλτα στη Γλυφάδα

Άφησαν για λίγο τα παιδιά τους και βγήκαν μια βόλτα οι δυο τους.

Διαζύγιο «βόμβα» για Έλληνα πρωταγωνιστή;

Σαν βόμβα «έσκασε» δημοσίευμα περί χωρισμού γνωστού ηθοποιού μετά από 25 χρόνια γάμου.

Αυτή η Ελληνίδα θα παίξει στο πλευρό του Μπραντ Πιτ

Από τις θρυλικές «Αγριες μέλισσες», σε χολιγουντιανή παραγωγή!

Ζευγάρι της σόουμπιζ ανακοίνωσε πως περιμένει τρίτο παιδί!

Ζευγάρι της σόουμπιζ ανακοίνωσε πως περιμένει τρίτο παιδί!

Σκαρμούτσος σε Σκορδά: «Σταμάτα να τρως έχεις και γάμο» – Η αντίδρασή της

Μία ακόμα επιβεβαίωση στο ρεπορτάζ της Espresso για τον...

Η Κατερίνα Παναγοπούλου πέταξε τα ταγιέρ – Με σέξι εμφάνιση σε έξοδό της

Την Κατερίνα Παναγοπούλου την έχουμε συνηθίσει με ταγιέρ και...

Το τελευταίο αντίο στον Θρασύβουλο Γιάτσιο

Πλήθος κόσμου από τον Πολιτισμό και τις Τέχνες έδωσαν...

Το «ματωμένο φεγγάρι» του Μαρτίου – Ποια ζώδια πρέπει να προσέχουν;

Σήμερα Τρίτη είναι η σεληνιακή έκλειψη με το λεγόμενο...