Παρασκευή, 23 Ιανουαρίου, 2026

Μαριέττα Χρουσαλά – Λέων Πατίτσας: Τους εντοπίσαμε στο γήπεδο

Η Μαριέττα Χρουσαλά με τον Λέοντα Πατίτσα αψήφησαν το κρύο και πήγαν στο γήπεδο. Το ζευγάρι πήγε στο Στάδιο Γεώργιος Καραϊσκάκης για να δουν τον αγώνα Ολυμπιακός-Bayer Leverkusen.

Καρέ του Λάνθιμου στα φετινά Όσκαρ – Με τέσσερις υποψηφιότητες το «Bugonia»

Δυναμική επιστροφή στα Οσκαρ κάνει ο Ελληνας σκηνοθέτης Γιώργος Λάνθιμος, καθώς μετά την περσινή απουσία από την τελετή απονομής, στις 15 Μαρτίου

Μαίρη Συνατσάκη – Ντορέττα Παπαδημητρίου: Για ψώνια στη Γλυφάδα

Η Μαίρη Συνατσάκη και η Ντορέττα Παπαδημητρίου είναι κολλητές φίλες και κουμπάρες.

Δυο στιγμές, δυο ζωές στον «ωκεανό» της τραγωδίας

Η μανία της φύσης έδειξε το πιο σκληρό της...

Μετά το ντουέτο με τον Ρέμο η Μαρία Μπεκατώρου σιγοτραγούδησε με τον Μαζωνάκη

Σε τρελά κέφια!

Η Μαρία Μπεκατώρου μετά το ντουέτο με τον κουμπάρο της, Αντώνη Ρέμο πήγε να τραγουδήσει με τον Γιώργο Μαζωνάκη.

Η παρουσιάστρια πήγε να διασκεδάσει στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο τραγουδιστής ο οποίος την πλησίασε και αφού τη χαιρέτησε με ένα χειροφίλημα της αφιέρωσε κομμάτια με εκείνη να σιγοτραγουδάει στο πλευρό του.

Ανανεωμένη και ευδιάθετη η Μαρία Μπεκατώρου διασκέδασε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες ενώ πόζαρε και στον φωτογραφικό μας φακό που ήταν εκεί. «Το μεγαλύτερο δώρο που μου έφερε η ζωή είναι η υγεία μου και η οικογένεια μέσα στην οποία μεγάλωσα. Οι γονείς μου με πρόσεχαν, έκαναν τις παρατηρήσεις τους. Δεν τους είχα φίλους μου.

Δεν ξέρω αν ήταν καλό ή κακό. Νομίζω ότι αυτό συνέβη στις μεταγενέστερες γενιές. Ήταν αρκετά αυστηροί, σε σημείο που ντρεπόμουν να τους πω να βγω έξω. Ειδικά ο μπαμπάς μου ήταν υπερπροστατευτικός. Δεν αισθάνομαι όμως ότι καταπιέστηκα. Τα παιδιά μεγαλώνουν διαφορετικά τώρα.

Αν είχα παιδί, νομίζω ότι θα ήμουν πιο αυστηρή μανούλα από τις μητέρες του σήμερα. Αλλά και πάλι, έξω από τον χορό πολλά τραγούδια λέμε», έχει πει σε συνέντευξή της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άφησε για λίγο τα παιδιά της και πήγε να διασκεδάσει στον Ρέμο με σέξι εμφάνιση

Άφησε για λίγο τις οικογενειακές υποχρεώσεις καθώς έχει τρία παιδιά από τον γάμο της.

Κωνσταντίνα Μπεκιάρη: Σε αυτό το σπίτι ζει με τον γιο της η πρώην σύζυγος του Μπισμπίκη

Η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη είναι η πρώην σύζυγος του Βασίλη...

Ο γιος πετυχημένης Ελληνίδας τραγουδίστριας σε ρόλο μοντέλου

Αν θέλει να ασχοληθεί με τον χώρο της μόδας ή απλά έκανε φωτογράφηση επειδή του αρέσει αυτό δεν το γνωρίζουμε.

Γολγοθάς δίχως τέλος για την Ιωάννα Παλιοσπύρου

Ο δύσκολος δρόμος της αποκατάστασης για την Ιωάννα Παλιοσπύρου συνεχίζεται, με κάθε νέο ταξίδι στο Λονδίνο να αποτελεί ακόμα μία σωματική και ψυχική δοκιμασία.

Συνελήφθη ηθοποιός για σεξουαλική κακοποίηση παιδιών – Ράκος η σύζυγός του και πρωταγωνίστρια

Ο ηθοποιός μπήκε στην αίθουσα του δικαστηρίου με χειροπέδες και χαμογέλασε καθώς χαιρετούσε τον δικηγόρο του με την επί 12 χρόνια σύζυγό του, η οποία καθόταν μπροστά περιτριγυρισμένη από φίλους και συγγενείς.

Η «Espresso» βρήκε την αληθινή «Όλγα» του «Ριφιφί»

Δεν ήταν μόνο η ληστεία, το «ριφιφί του αιώνα» όπως χαρακτηρίστηκε. Στη σειρά του Σωτήρη Τσαφούλια κρύβεται και μια δεύτερη αληθινή ιστορία που σοκάρει - μια υπόθεση που η «Espresso» φέρνει σήμερα εκ νέου στο φως μέσα από τα μάτια της Γεωργίας

«Καλημέρα Ελλάδα» χωρίς την Άννα Λιβαθυνού – Ο Παναγιώτης Στάθης την ευχαρίστησε on air

Ο Παναγιώτης Στάθης το πρωί της Πέμπτης καλημέρισε τους τηλεθεατές της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα» ενημέρωσε πως η Άννα Λιβαθυνού δεν θα είναι στην εκπομπή πλέον. Την ευχαρίστησε και συνέχισε τη ροή της εκπομπής.