«Σπόντα» Υποφάντη για την αποχώρηση Λιβαθυνού – «Λογικά δεν φεύγεις από σταθμό που…»

Σχόλιο για αποχώρηση

Ο Νίκος Υποφάντης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Εδώ TV» για την καθημερινότητα της πρωινής ζώνης, την «παραλίγο» συνεργασία του με την Άννα Λιβαθυνού και την αποχώρησή της από το «Καλημέρα Ελλάδα».

Ο δημοσιογράφος ανέφερε αρχικά: «Δεν είναι δύσκολο, θέλει συνέπεια και ιεραρχία η πρωινή εκπομπή. Ξυπνάω τρεισήμισι το πρωί, κερδίζω μία ώρα, αλλά έχουμε δουλέψει περισσότερο στο μετά την εκπομπή».

Για την παραλίγο συνεργασία του με την Άννα Λιβαθυνού στο Action24, είπε: «Αλλάζει ό,τι έγινε μία πρόταση στην Άννα από τον ΑΝΤ1 και προτίμησε να πάει στον ΑΝΤ1. Επαγγελματίας είναι, είμαστε μεγάλα παιδιά, πήγε στον ΑΝΤ1… Το έμαθα από το κανάλι. Δεν είχαμε δουλέψει μαζί για να το θεωρήσω ότι δεν έκανε κάτι δίκαιο.

Δεν είχαμε δουλέψει ούτε μισή ώρα στο γραφείο. Αν είχαμε δουλέψει μαζί έστω και μισή ώρα και δεν μου το έλεγε στον άμεσο συνεργάτη της πρώτο, τότε ναι, θα ήταν θέμα. Δεν ξέρω για το συμβόλαιό της και δεν με ενδιαφέρει. Λογικά δεν φεύγεις από έναν σταθμό που έχεις δύο χρόνια την πρωινή ζώνη για λιγότερα χρήματα ή για λιγότερη δουλειά».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην αποχώρησή της από το «Καλημέρα Ελλάδα»: «Η δημοσιογραφική δουλειά, όταν βγαίνει μπροστά σε μια καθημερινή ενημερωτική εκπομπή στη θέση που είχε χτίσει ο Γιώργος Παπαδάκης, είναι τεράστια δοκιμασία. Ήταν μεγάλο το ρίσκο. Προφανώς, επειδή υπάρχει μια διεύθυνση που έκρινε. Η Άννα είναι πανάξια και νομίζω ότι μπορεί να έχει άλλο ρόλο στον ΑΝΤ1 και να πάει καλύτερα. Συμφωνώ στο να αλλάξει ο τίτλος».

Για κάποια πιθανή συνεργασία τους, ανέφερε: «Θα μου επιτρέψεις να σου πω ότι είμαστε μια χαρά με την Αλεξάνδρα Καϋμένου και πάμε εξαιρετικά καλά. Δεν έχω δουλέψει με την Άννα ούτε μισή ώρα, το μόνο που κάναμε ήταν η φωτογράφιση, δεν μπορώ να σου εκφράσω άποψη σε αυτό».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.

Πέθανε η αδελφή του Τόνυ Μαυρίδη

Δυσκόλες ώρες αντιμετωπίζει ο  Τόνυ Μαυρίδης.Ο μουσικός παραγωγός έχασε...

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής ερωτευμένος με εντυπωσιακή ηθοποιό!

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής είναι ζευγάρι με όμορφη ηθοποιό

Τρελά ερωτευμένος ο Φοίβος Παπαδάκης – Η φωτό με τη σύντροφό του

Ο Φοίβος Παπαδάκης πόζαρε αγκαλιά με τη σύντροφό του, Αλίκη Μαρία Νούση.