Σταδιακή επιδείνωση του καιρού με μικρή άνοδο θερμοκρασίας

Από το απόγευμα η επιδείνωση

Ο καιρός σήμερα Τετάρτη παρουσιάζει σταδιακή επιδείνωση από τα δυτικά, ενώ στις υπόλοιπες περιοχές θα επικρατήσει αρχικά αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις.

Από το μεσημέρι οι νεφώσεις θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες στη Δυτική Ελλάδα. Τα φαινόμενα αναμένεται να είναι πιο έντονα στο Βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη Δυτική Στερεά.


Στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές. Στις υπόλοιπες περιοχές ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με τοπικές νεφώσεις που θα αυξηθούν το απόγευμα.

Άνεμοι θα πνέουν από δυτικές-νοτιοδυτικές διευθύνσεις με ένταση 4 έως 6 μποφόρ, ενώ τοπικά στα πελάγη μπορεί να φτάσουν και τα 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές.

Αττική: Λίγες νεφώσεις που θα αυξηθούν από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν από 3 έως 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 16°C.
Θεσσαλονίκη: Αναμένονται νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών.
Ήπειρος: Αναμένονται μπόρες από το μεσημέρι και σταδιακά τοπικές καταιγίδες, με άστατο καιρό τις βραδινές ώρες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτός είναι ο γνωστός τραγουδιστής που δολοφονήθηκε στην Καρδίτσα

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Καρδίτσα μετά τον θάνατο...

Κωνσταντάρας: «Η εικόνα της Έλενας Παπαρίζου στο νοσοκομείο ήταν κακή» – Τι ισχυρίζεται

Στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» επανήλθε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας,...

Γιώργος Λιάγκας: Η νέα πολυτελής κατοικία που απέκτησε στην Τήνο

Ο Γιώργος Λιάγκας φαίνεται πως δυναμώνει ακόμη περισσότερο τους...

Διάσημη πρωταγωνίστρια αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο

Πασίγνωστη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη διάγνωση με καρκίνο...

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Βαρύ πένθος για την Εύα Αντωνοπούλου

Η Εύα Αντωνοπούλου μοιράστηκε το πρωί του Σαββάτου με...

Νίκος Συρίγος κατά Πασχάλη: «Είναι ντροπή αυτά που λέει»

Με έντονο τρόπο σχολίασε ο Νίκος Συρίγος στην εκπομπή...