Η Κατερίνα Καινούργιου κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Super Κατερίνα» αναφέρθηκε στην τραγωδία στη Ρουμανία με τους νεκρούς φιλάθλους του ΠΑΟΚ.

«Καλημέρα. Καλώς σας βρήκαμε, αγαπημένοι μου τηλεθεατές. Λίγο πριν φύγει ο Γενάρης, παιδιά, τι να σας πω… Αυτές οι μέρες είναι τόσο βαριές. Είναι τόσο άσχημα όλα αυτά που συμβαίνουν στη χώρα μας και συμβαίνουν στους συμπολίτες μας. Και εμείς αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε με κάτι διαφορετικό. Θα ξεκινήσουμε με την τραγωδία, κυριολεκτικά, στη Ρουμανία, όπου επτά Ελληνόπουλα, επτά οπαδοί του ΠΑΟΚ, επτά νέα παιδιά, έχασαν τη ζωή τους ακαριαία κιόλας.
Δεν ξέρω, αρρώστησα κυριολεκτικά. Λοιπόν, τα παιδιά πήγαιναν στη Γαλλία να παρακολουθήσουν την αγαπημένη τους ομάδα και δυστυχώς η μοίρα είχε άλλα σχέδια γι’ αυτά», ανέφερε.