Αναζήτηση

Πατήστε ESC για κλείσιμο

SHOWBIZ

Σία Κοσιώνη: Η πρώτη ανάρτηση μετά την περιπέτεια υγείας – «Ο Ιανουάριος ήταν δύσκολος»

01/02/2026 - 14:36 | | 1 λεπτό ανάγνωση
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη της Espresso στην Google

Η Σία Κοσιώνη έκανε την πρώτη της ανάρτηση μετά την πρόσφατη περιπέτεια υγείας που πέρασε, περιγράφοντας πόσο έντονος και δύσκολος ήταν ο Ιανουάριος, αλλά και το ότι κατάφερε να τον ξεπεράσει.

Η γνωστή δημοσιογράφος είχε προσβληθεί από πνευμονιόκοκκο, αντιμετώπισε δυσκολία στην αναπνοή και χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, με αποτέλεσμα να μείνει για ένα διάστημα εκτός επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Σήμερα, 1/2, ανέβασε στόρι στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Ο Ιανουάριος ήταν μία δύσκολη χρονιά, αλλά τα καταφέραμε», δείχνοντας ότι παραμένει αισιόδοξη παρά τις δυσκολίες.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η Σία Κοσιώνη βγήκε από τη ΜΕΘ την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου και πλέον νοσηλεύεται σε θάλαμο στο Metropolitan Hospital, συνεχίζοντας την ανάρρωσή της.

Espresso News app
ΕΦΑΡΜΟΓΗ ESPRESSO NEWS

Κατεβάστε τη δωρεάν εφαρμογή και διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο κινητό σας.