«Άγιος έρωτας»: Ένα πρόσωπο από τα παλιά ετοιμάζεται να έρθει στη Στέρνα

Η Αγγέλα και η Τζένη μαθαίνουν ότι έπιασαν τις δραπέτισσες και ανησυχούν ότι οι αστυνομικοί θα φτάσουν στο σπίτι

Ο Χάρης και η Αναστασία ανακοινώνουν στον Αντρέα την απόφασή τους να υιοθετήσουν το μωρό της Ρίτας στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Η μικρή Ελευθερία δένεται όλο και πιο πολύ με τον Παύλο, προκαλώντας την αναστάτωση όλων των υπόλοιπων. Η Χλόη απογοητεύεται, καθώς η κόρη της δε δείχνει καμία διάθεση να έρθουν κοντά. Η Ειρήνη αναλαμβάνει δράση, προκειμένου να βρει «γαμπρό» στην Ελένη, ενώ εκείνη λιώνει από έρωτα για την Άννα.

Η Αγγέλα και η Τζένη μαθαίνουν ότι έπιασαν τις δραπέτισσες και ανησυχούν ότι οι αστυνομικοί θα φτάσουν στο σπίτι. Η Δέσποινα φαινομενικά πείθεται από τις καλές προθέσεις του Παύλου, ενώ ένα πρόσωπο από τα παλιά ετοιμάζεται να έρθει στη Στέρνα. Η Θάλεια και ο Παύλος πηγαίνουν στην Αθήνα, για να συναντήσουν τη Σοφία. Εκεί, ο γιατρός Δημάτος τούς ανακοινώνει κάτι σχετικά με τη θεραπεία της, που ταράζει και προβληματίζει έντονα τον Παύλο.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας ακούγεται για πρώτη φορά το νέο τραγούδι του Στέφανου Κόρκολη “Επτά ουρανοί”, σε στίχους του Νίκου Μωραΐτη και τη μοναδική φωνή της Σοφίας Μανουσάκη, κυκλοφορεί από την Deep music.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτός είναι ο γνωστός τραγουδιστής που δολοφονήθηκε στην Καρδίτσα

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Καρδίτσα μετά τον θάνατο...

Κωνσταντάρας: «Η εικόνα της Έλενας Παπαρίζου στο νοσοκομείο ήταν κακή» – Τι ισχυρίζεται

Στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» επανήλθε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας,...

Γιώργος Λιάγκας: Η νέα πολυτελής κατοικία που απέκτησε στην Τήνο

Ο Γιώργος Λιάγκας φαίνεται πως δυναμώνει ακόμη περισσότερο τους...

Διάσημη πρωταγωνίστρια αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο

Πασίγνωστη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη διάγνωση με καρκίνο...

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Η μικρούλα της φωτογραφίας είναι γνωστή ηθοποιός της χώρας μας!

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας που πόζαρε σε καλοκαιρινές διακοπές στην αγκαλιά του μπαμπά του δεν είναι άλλο από την

Το συγκινητικό μήνυμα της Χριστίνας Κουλουμπή για τον Κομπόγιωργα: «Πάντα ζωντανός μέσα μου»

Ο Αλέξανδρος Κομπόγιωργας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 48 ετών πριν από τρία χρόνια μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Έλληνας ηθοποιός νυχτοπερπάτησε με την εντυπωσιακή του κόρη

Ο γνωστός ηθοποιός γιόρταζε και βγήκε με την οικογένειά του να το γιορτάσει. Ο