Φίλιππος Ντε Γκρες – Νίνα Φλορ: Πολυτελείς διακοπές στο Μεξικό

Viva, Mexico, και καυτά φιλιά!

Τις πολυτελέστατες διακοπές τους στο Μεξικό απολαμβάνουν η Νίνα Φλορ και ο Φίλιππος Ντε Γκρες, που συνεχίζουν να μοιράζονται στιγμές από την κοινή τους ζωή και τις εξορμήσεις τους στη φύση.

Η επιχειρηματίας και κόρη του δισεκατομμυριούχου Τόμας Φλορ και ο σύζυγός της, ο μικρότερος γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, επέλεξαν να περάσουν λίγες ημέρες στην καρδιά της Λατινικής Αμερικής, διαμένοντας στο πολυτελές οικολογικό θέρετρο Cuixmala, που περιλαμβάνει πλούσια ζούγκλα, φοινικόδεντρα και λιμνοθάλασσες. Μάλιστα, εκεί η προστατευόμενη άγρια ​​ζωή, από ζέβρες έως κροκόδειλους, περιφέρεται ελεύθερη. Οσο για το κόστος του δωματίου, αρχίζει από τα 700 δολάρια.

Μαζί τους ήταν και μερικοί κοντινοί τους φίλοι, αφού στο ζευγάρι αρέσει πολύ η καλή παρέα. Μάλιστα, πρώτη φορά Νίνα και Φίλιππος δημοσιεύουν μια πολύ τρυφερή τους στιγμή, στην οποία φιλιούνται αγκαλιασμένοι.

Δεν είναι η πρώτη φορά, δε, που το ζευγάρι ταξιδεύει σε μακρινούς προορισμούς. Πρόσφατα είχαν βρεθεί στο νησί Μπενγκουέρα της Μοζαμβίκης, όπου η Νίνα Φλορ διατηρεί ένα πολυτελές θέρετρο. Εκεί χαλάρωσαν και απόλαυσαν την παρέα φίλων σε εξωτικά τοπία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτός είναι ο γνωστός τραγουδιστής που δολοφονήθηκε στην Καρδίτσα

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Καρδίτσα μετά τον θάνατο...

Κωνσταντάρας: «Η εικόνα της Έλενας Παπαρίζου στο νοσοκομείο ήταν κακή» – Τι ισχυρίζεται

Στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» επανήλθε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας,...

Γιώργος Λιάγκας: Η νέα πολυτελής κατοικία που απέκτησε στην Τήνο

Ο Γιώργος Λιάγκας φαίνεται πως δυναμώνει ακόμη περισσότερο τους...

Διάσημη πρωταγωνίστρια αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο

Πασίγνωστη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη διάγνωση με καρκίνο...

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Νίκος Συρίγος κατά Πασχάλη: «Είναι ντροπή αυτά που λέει»

Με έντονο τρόπο σχολίασε ο Νίκος Συρίγος στην εκπομπή...

Η μικρούλα της φωτογραφίας είναι γνωστή ηθοποιός της χώρας μας!

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας που πόζαρε σε καλοκαιρινές διακοπές στην αγκαλιά του μπαμπά του δεν είναι άλλο από την

Το συγκινητικό μήνυμα της Χριστίνας Κουλουμπή για τον Κομπόγιωργα: «Πάντα ζωντανός μέσα μου»

Ο Αλέξανδρος Κομπόγιωργας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 48 ετών πριν από τρία χρόνια μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.