Πέμπτη, 12 Φεβρουαρίου, 2026

Εύη Δρούτσα για Ακύλα: «Δεν τον μετράς φωνητικά – Με ποιον θα...

Δηλώσεις στο Πρωινό παραχώρησε η Εύη Δρούτσα. Η γνωστή...

«Τζένη, Τζένη»: Υπέρκομψη Μπαλατσινού στο Μέγαρο Μουσικής!

Κομψότατη, με το ανανεωμένο καρέ μαλλί της και τον...

Μπαρκάρει για… γάμο και η Δανάη Μπάρκα

Φήμες για πρόβα νυφικού της Μπάρκα με τον Φάνη...

Το Σόι σου: Ίωση «θερίζει» τους Χαμπέους – Το πατρικό γίνεται… κλινική!

Μια ίωση αρχίζει να «ρίχνει» τους Χαμπέους τον έναν...

Ουγγαρέζος για Τσιμιτσέλη: «Έχει τσαντιστεί και δεν μου απαντάει – Οι φίλοι όμως δεν γλείφουν»

«Δεν γλείφουν οι φίλοι»

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μίλησε για τον Γιάννη Τσιμιτσέλη στον αέρα της εκπομπής “Buongiorno”, ενώ στη συνέχεια άνοιξε συζήτηση και με τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

«Επειδή λέτε και το φέρνετε γύρω από μένα, εγώ του στέλνω και χρόνια πολλά και περαστικά του είχα στείλει τότε στο νοσοκομείο, αλλά δεν μου απαντάει», είπε αρχικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Και πρόσθεσε: «Εντάξει, δεν πειράζει, έχει τσαντιστεί. Και με την Κατερίνα μίλησα. Εμένα, η φιλία είναι αυτό, να μπορώ να λέω, δεν γλείφουν οι φίλοι».

Α.Μ.: Επειδή λες ότι κάνω κριτική στους φίλους και το δέχομαι, να δέχεσαι όμως κι εσύ την κριτική των φίλων.

Δ.ΟΥ.: Πάντα και την αποζητώ!

Α.Μ.: Σε έχω δει να θυμώνεις.

Δ.ΟΥ.: Ποτέ.

Α.Μ.: Δεν ξέρω πόσο σου κρατάει

Δ.ΟΥ.: Με κριτική, ποτέ! Με την αδικία θυμώνω του διπλανού μου ή σε μένα. Άλλο ψέμα και άλλο κριτική. Μη λέμε ό,τι να ’ναι και τα βαφτίζουμε άποψη και κριτική.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διαζύγιο για ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών – «Δεν είμαστε πια μαζί, περάσαμε 40 κύματα μέχρι να το αποφασίσουμε»

Δεν ήταν εύκολο, ποτέ δεν είναι εύκολο γιατί υπάρχει ένας δεσμός. Αλλά όταν υπάρξει μια πιο βαθιά συνειδητοποίηση και αποδοχή για την απόφαση και σεβασμός γι’ αυτό το δημιούργημα που έχουμε φτιάξει, τότε μπορείς να

Ξανά στο νοσοκομείο η Σία Κοσιώνη – Τι συνέβη;

Δεν πρόλαβε καλά καλά να βγει από το νοσοκομείο η Σία Κοσιώνη και το πρωί της Τετάρτης ήταν πάλι εκεί. Τι συνέβη;

«Πήγαινα στον γιατρό με την ελπίδα ότι θα έχω κάτι και θα τελειώνω με αυτή τη ζωή»

Ο γνωστός ηθοποιός φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Νωρίς Νωρίς» της Τετάρτης και αναφέρθηκε στη μάχη που έδινε με την κατάθλιψη.

Πλαστή η διαθήκη του ετεροθαλούς αδελφού του Σεργιαννόπουλου – Τι είχε κληρονομήσει από τον ηθοποιό;

Σε θρίλερ εξελίσσεται η διαθήκη του ετεροθαλή αδελφού του Νίκου Σεργιανόπουλου καθώς το δικαστήριο έκρινε πως η υπογραφή του στη διαθήκη του ήταν πλαστή.

Γνωστός πολιτικός μας «συστήνει» την κούκλα κόρη του

Η όμορφη κοπέλα είναι κόρη γνωστού πολιτικού!

Διαζύγιο για την Ειρήνη Μερκούρη; «Πόσο λίγος είσαι; Θα πάρεις σύντομα αυτό που αξίζεις δειλέ»

Η Ειρήνη Μερκούρη είναι παντρεμένη με τον γιατρό Γιάννη Κουτσόπουλο εδώ και δέκα χρόνια ενώ το 2024 απέκτησαν την κόρη τους.

Καλομοίρα: «Τον ζηλεύω τον Γιώργο! Μου έδωσε δικαίωμα, πληγώθηκα και δεν θέλω να το θυμάμαι»

Η Καλομοίρα φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Το Πρωινό» της Τρίτης και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον σύζυγό της, Γιώργο. Εξομολογήθηκε αν έχουν φτάσει ποτέ στα όρια του χωρισμού και αν τον ζηλεύει.