Πέμπτη, 12 Φεβρουαρίου, 2026

Πρεμιέρα για το «Κελί» με 130.000 «κολλημένους»

Άρχισε την Κυριακή το πιο ακραίο κοινωνικό ριάλιτι της...

Εύη Δρούτσα για Ακύλα: «Δεν τον μετράς φωνητικά – Με ποιον θα...

Δηλώσεις στο Πρωινό παραχώρησε η Εύη Δρούτσα. Η γνωστή...

«Τζένη, Τζένη»: Υπέρκομψη Μπαλατσινού στο Μέγαρο Μουσικής!

Κομψότατη, με το ανανεωμένο καρέ μαλλί της και τον...

Μπαρκάρει για… γάμο και η Δανάη Μπάρκα

Φήμες για πρόβα νυφικού της Μπάρκα με τον Φάνη...

Κατερίνα Καινούργιου: Ο Κουτσουμπής «πετάχτηκε» στο πλάνο – «Ο άντρας μου καλέ, φώναξε τον!»

Στη σύνδεση με Μύκονο

Ένα απρόοπτο έφερε χαμόγελα στον αέρα της Super Κατερίνα την Τσικνοπέμπτη 12 Φεβρουαρίου, όταν στη ζωντανή σύνδεση από τη Μύκονο εμφανίστηκε ένα γνώριμο πρόσωπο.

Η κάμερα που έδειχνε πλάνα από τον γιαλό «έπιασε» τον Παναγιώτη Κουτσουμπή, σύντροφο της Κατερίνας Καινούργιου, να περνά μπροστά, με την παρουσιάστρια να αιφνιδιάζεται.

Η αντίδρασή της παρουσιάστριας που διανύει τον έβδομα μήνα της εγκυμοσύνης της ήταν αυθόρμητη: «Να ο άντρας μου καλέ δεν είναι αυτός; Πέτρο, ο Παναγιώτης πέρασε. Ο άντρας μου καλέ, φώναξε τον! Έχει πάει για δουλειά στη Μύκονο. Έλα, έλα πιάστε τον. Δεν το πιστεύω! Ο άντρας μου είναι! Γύρνα πίσω καλέ!».

Και πρόσθεσε: «Πήγε για δουλειά σήμερα για ένα μαγαζί. Δεν πιστεύω να ’ναι με καμιά άλλη; Αγάπη μου στον αέρα είμαι και σε είδα που πέρασες. Εγώ είμαι, στον αέρα. Με άντρες βλέπω, εντάξει».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διαζύγιο για ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών – «Δεν είμαστε πια μαζί, περάσαμε 40 κύματα μέχρι να το αποφασίσουμε»

Δεν ήταν εύκολο, ποτέ δεν είναι εύκολο γιατί υπάρχει ένας δεσμός. Αλλά όταν υπάρξει μια πιο βαθιά συνειδητοποίηση και αποδοχή για την απόφαση και σεβασμός γι’ αυτό το δημιούργημα που έχουμε φτιάξει, τότε μπορείς να

Ξανά στο νοσοκομείο η Σία Κοσιώνη – Τι συνέβη;

Δεν πρόλαβε καλά καλά να βγει από το νοσοκομείο η Σία Κοσιώνη και το πρωί της Τετάρτης ήταν πάλι εκεί. Τι συνέβη;

«Πήγαινα στον γιατρό με την ελπίδα ότι θα έχω κάτι και θα τελειώνω με αυτή τη ζωή»

Ο γνωστός ηθοποιός φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Νωρίς Νωρίς» της Τετάρτης και αναφέρθηκε στη μάχη που έδινε με την κατάθλιψη.

Πλαστή η διαθήκη του ετεροθαλούς αδελφού του Σεργιαννόπουλου – Τι είχε κληρονομήσει από τον ηθοποιό;

Σε θρίλερ εξελίσσεται η διαθήκη του ετεροθαλή αδελφού του Νίκου Σεργιανόπουλου καθώς το δικαστήριο έκρινε πως η υπογραφή του στη διαθήκη του ήταν πλαστή.

Γνωστός πολιτικός μας «συστήνει» την κούκλα κόρη του

Η όμορφη κοπέλα είναι κόρη γνωστού πολιτικού!

Διαζύγιο για την Ειρήνη Μερκούρη; «Πόσο λίγος είσαι; Θα πάρεις σύντομα αυτό που αξίζεις δειλέ»

Η Ειρήνη Μερκούρη είναι παντρεμένη με τον γιατρό Γιάννη Κουτσόπουλο εδώ και δέκα χρόνια ενώ το 2024 απέκτησαν την κόρη τους.

Καλομοίρα: «Τον ζηλεύω τον Γιώργο! Μου έδωσε δικαίωμα, πληγώθηκα και δεν θέλω να το θυμάμαι»

Η Καλομοίρα φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Το Πρωινό» της Τρίτης και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον σύζυγό της, Γιώργο. Εξομολογήθηκε αν έχουν φτάσει ποτέ στα όρια του χωρισμού και αν τον ζηλεύει.