Η Μαρία Καβογιάννη και ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος είναι καλοί φίλοι.

Ποιος δεν θυμάται τον Τζώνυ και την Κορίνα στα «Εγκλήματα»; Από τότε κρατάει η φιλία τους μέχρι σήμερα! Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε τους ηθοποιούς να διασκεδάζουν στο «Κέντρο Αθηνών».

«Καλό είναι να κάνεις διαφορετικά πράγματα, να µην τυποποιείσαι. Μετά την Κορίνα στα «Εγκλήματα», ξέρετε πόσες φορές χτύπησε το τηλέφωνο µου και είπα όχι; Για δύο χρόνια σχεδόν δεν είχα δουλειά και ήταν συνειδητή επιλογή», έχει πει σε συνέντευξή της η ηθοποιός.

Ενώ ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος έχει πει για τη σειρά: «Αυτός ο Ισπανός ήταν η αιτία να μου δοθεί η ευκαιρία να βρεθώ στα Εγκλήματα που ήταν μια σειρά που είχε ήδη ξεκινήσει και την έβλεπα και έλεγα στα αδέλφια μου “θα ήθελα τόσο πολύ να παίξω σε μια τέτοια σειρά”.
Ήρθαν η Μαρία (Καβογιάννη), η Καίτη (Κωνσταντίνου) και ο Θοδωρής (Πετρόπουλος) και με είδαν στο Μόλις χώρισα και μου προτείνανε να παίξω ένα γκεστ στα δύο τελευταία επεισόδια. Η χαρά μου ήταν απερίγραπτη, ακόμα περισσότερο όταν μου είπαν ότι θα κάνουν και δεύτερο κύκλο και ήθελαν να είμαι μόνιμος! Τι ωραία πράγματα σε αυτή τη δουλειά!».
