Δευτέρα, 16 Φεβρουαρίου, 2026

Αναστάσης Ροϊλός: «Με τους συναδέλφους και τα παιδιά έχουμε δημιουργήσει κάτι σαν...

Ο Αναστάσης Ροιλός σε συνέντευξή του αναφέρθηκε στη σειρά «Μπαμπά σ’αγαπώ» και στο πώς περνάει στα γυρίσματα με τον τηλεοπτικό του γιο.

Ρημάζει το σπίτι της Χρονοπούλου

Στην Παιανία, σε μια ήσυχη και σχεδόν ξεχασμένη γειτονιά, υπάρχει ένα σπίτι που μοιάζει να αναστενάζει.

Βεβήλωσαν το μνημείο για τους 200 στην Καισαριανή – «Δεν είναι τυχαίος...

Ανοικτό στους επισκέπτες, αλλά έχοντας περιφραγμένο με κόκκινη κορδέλα το σημείο όπου έγιναν οι βανδαλισμοί, είναι σήμερα το μνημείο για τους 200 εκτελεσθέντες στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής.

Eurovision 2026 – Λιάγκας: «Η σχέση της Ηλιάκη με τη μουσική ήταν...

Ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Δευτέρας αναφέρθηκε στην παρουσία της Μαρίας Ηλιάκη στην επιτροπή του ελληνικού τελικού της Eurovision.

Eurovision 2026: Το μήνυμα του Good Job Nicky μετά τη νίκη του Ακύλα – Το σχόλιο της Αλιμπέρτη

«Ευχαριστούμε, ευχαριστούμε για την αγάπη. Αυτό θέλω να πω μόνο. Ευχαριστώ που αγαπάτε το παιδάκι μου», είπε η ηθοποιός

Ο Good Job Nicky έδωσε τον καλύτερό του εαυτό για να κερδίσει το εισιτήριο για τη Eurovision αλλά δεν τα κατάφερε.

Μετά το τέλος του ελληνικού τελικού έκανε live παρέα με τη μητέρα του, Σοφία Αλιμπέρτη και είπε δυο λόγια. Αρχικά η περήφανη μαμά θέλησε να πει: «Ευχαριστούμε, ευχαριστούμε για την αγάπη. Αυτό θέλω να πω μόνο. Ευχαριστώ που αγαπάτε το παιδάκι μου».


«Παιδιά, εγώ θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους σας για τη στήριξη σας, για την αγάπη σας, για την υπομονή σας μέσα σε όλο αυτό – γιατί όλοι κάναμε υπομονή, ήταν πολλές οι μέρες…

Σας αγαπάω πάρα, μα παρά πολύ. Πραγματικά, είμαι χαρούμενος. Είμαι χαρούμενος, για τα πράματα που γίνανε σήμερα. Ήτανε τέλειο όλο, και το αποτέλεσμα. Ναι, θέλω να ευχηθώ και στον Akyla μας και να το φέρει και στους υπόλοιπους 26 καλή σταδιοδρομία. Είμαστε έτοιμοι για τα επόμενα βήματα.

Θα μου δώσετε 2-3 μέρες να κοιμηθώ και μετά θα δούμε. Αλλά, θα πω ένα πράγμα το οποίο το σκεφτόμουν στ’ αυτοκίνητο, γιατί είμαι ειλικρινής άνθρωπος -νιώθω πως οφείλω ως καλλιτέχνης την ειλικρίνειά μου σε εσάς- γιατί βλέπω κάτι comments που λένε να το ξαναπροσπαθήσω, να το ξαναπροσπαθήσω. Νιώθω ότι ό,τι δεν είναι για εσένα θα σε απογοητεύσει με χίλιους διαφορετικούς τρόπους, μέχρι να το καταλάβεις. Για τώρα δεν ξέρω άμα θα ξαναπροσπαθήσω, ειδικά του χρόνου -ήταν πάρα πολύ κουραστικό-, αλλά θα το δούμε.»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αποκλειστικό: Με κορυφαίο οφθαλμίατρο η χήρα του Παναγόπουλου

Η Κατερίνα Παναγοπούλου βρήκε την ευτυχία στο πλευρό του...

Ο… χάρτινος πύργος του εγχώριου life style

Οι τρεις εκδότες που διαμόρφωσαν κοσμοαντίληψη και τα έχασαν...

Στο χωριό του Δουρή

Ήταν 24 Φεβρουαρίου 1996, όταν ο Μανώλης Δουρής, ο...

Δ. Αβραμόπουλος για το διαζύγιο μετά από 30 χρόνια γάμου: «Δεν το βλέπω με πικρία»

Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος και η Βίβιαν Σπανούδη υπήρξαν παντρεμένοι...

Ιωάννα Τούνη: Έλληνες στη Σαουδική Αραβία την κατήγγειλαν στις Αρχές Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων για αναρτήσεις της

Επώνυμη καταγγελία που αφορά το περιεχόμενο αναρτήσεων της Ιωάννας...

Πώς η Βίσση των 70 Μαΐων βγήκε στην ερωτική σύνταξη

Πώς η 70χρονη πλέον Άννα Βίσση κατάφερε να πάρει…...

«Πλήρωσε διατροφή να τελειώνουμε»

Η δικαστική κόντρα της Γουάντα Νάρα (φωτό) με τον...

Τα παθιασμένα φιλιά Ελληνίδας δημοσιογράφου με τον σύζυγό της

Η γνωστή δημοσιογράφος είναι ερωτευμένη και δεν το κρύβει!