Δευτέρα, 16 Φεβρουαρίου, 2026

«Αλμυρή» η Barbie της Κάιλι Μινόγκ

Τη δική της, συλλεκτική κούκλα Barbie απέκτησε η ποπ σταρ Κάιλι Μινόγκ και, όπως φαίνεται, είναι εμπνευσμένη από το τραγούδι της «Padam Padam», που έγινε παγκόσμια επιτυχία το 2023.

Λαβράκι φρικασέ από τον Δημήτρη Σκαρμούτσο

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος έφτιαξε στην κουζίνα της εκπομπής «Buongiorno» λαβράκι φρικασέ.

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού – Δείτε ποιες περιοχές θα σαρώσει

Νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης εξέδωσε η ΕΜΥ σήμερα, Δευτέρα προειδοποιώντας για κύμα κακοκαιρίας με ισχυρές βροχές, καταιγίδες και θυελλώδεις ανέμους.

Τζένιφερ Γκρέι: Ο χρόνος δεν άγγιξε την Μπέιμπι του «Dirty Dancing»

Σαν ο χρόνος να μην κατάφερε να αφήσει πάνω της το αποτύπωμά του μοιάζει η πρωταγωνίστρια της ταινίας του 1987 «Dirty Dancing» Τζένιφερ Γκρέι, σε φωτογραφίες που ανάρτησε δίπλα στη θάλασσα.

Αναστάσης Ροϊλός: «Με τους συναδέλφους και τα παιδιά έχουμε δημιουργήσει κάτι σαν οικογένεια»

«Το παιδί μου, ο Ιάσονας, θέλω να έρχεται στο γύρισμα με χαρά. Δεν θέλω να έρχεται βαρυγκωμώντας»

Ο Αναστάσης Ροϊλός σε συνέντευξή του αναφέρθηκε στη σειρά «Μπαμπά σ’αγαπώ» και στο πώς περνάει στα γυρίσματα με τον τηλεοπτικό του γιο.

Φαίνεται ότι έχετε φτιάξει μια «δεμένη» ομάδα

Πράγματι, έχουμε φτιάξει μια πάρα πολύ ωραία ομάδα και είμαστε σε ένα σημείο που χαιρόμαστε πολύ αυτό που συμβαίνει. Καμιά φορά ακούγεται κλισέ το ότι περνάμε καλά στα γυρίσματα και δεν ενδιαφέρει κανέναν, αλλά σε μια εποχή που μπαίνουν ερωτήματα για το ΑΙ πρέπει σε κάθε ευκαιρία να επιστρέφουμε στον άνθρωπο. Και αυτό γιατί, τελικά, ο άνθρωπος πάντοτε ενδιαφέρεται να δει άνθρωπο και όχι ΑΙ.

Εδώ με τους συναδέλφους και τα παιδιά έχουμε δημιουργήσει κάτι σαν οικογένεια και ψάχνουμε πολύ πρωτογενή πράγματα. Ένα από τα πράγματα που μου άρεσε πολύ διαβάζοντας τα πρώτα επεισόδια είναι ότι δεν έχουμε στην πραγματικότητα κόντρες. Βλέπεις τρεις άντρες που δεν πολεμάνε για τον έρωτα μιας γυναίκας. Και αυτό για μένα ήταν πολύ ανακουφιστικό. Έχουμε να ασχοληθούμε και με κάτι άλλο πέρα από τα ερωτικά.

Πόσο δύσκολο ήταν να παίξεις με ένα παιδί;

Νομίζω είναι μια ευκαιρία για εξέλιξη και του επαγγελματισμού μας, αλλά και της ανθρωπιάς μας. Το παιδί θα αναδειχθεί μόνο μέσα από εμάς. Παίζουμε για το παιδί, ώστε να μπορέσει εκείνο να είναι αληθινό και να λειτουργεί ως ηθοποιός. Να κάνει τον ρόλο του σωστά και να περάσει καλά σε ένα επίπεδο ανθρώπινο. Το παιδί μου, ο Ιάσονας, θέλω να έρχεται στο γύρισμα με χαρά. Δεν θέλω να έρχεται βαρυγκωμώντας.

Φαίνεται ότι αγαπάνε τα παιδιά και τους τρεις μπαμπάδες

Αυτό είναι ένα δώρο το οποίο δεν περιμέναμε. Δεν μπορώ να σου κρύψω ότι όταν είναι πηγαίο είναι ανεκτίμητο. Νιώθουμε τυχεροί!

Πηγή: Περιοδικό Λοιπόν

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αποκλειστικό: Με κορυφαίο οφθαλμίατρο η χήρα του Παναγόπουλου

Η Κατερίνα Παναγοπούλου βρήκε την ευτυχία στο πλευρό του...

Eurovision 2026: Το μήνυμα του Good Job Nicky μετά τη νίκη του Ακύλα – Το σχόλιο της Αλιμπέρτη

Ο Good Job Nicky έδωσε τον καλύτερό του εαυτό για να κερδίσει το εισιτήριο για τη Eurovision αλλά δεν τα κατάφερε.

Ο… χάρτινος πύργος του εγχώριου life style

Οι τρεις εκδότες που διαμόρφωσαν κοσμοαντίληψη και τα έχασαν...

Τα παθιασμένα φιλιά Ελληνίδας δημοσιογράφου με τον σύζυγό της

Η γνωστή δημοσιογράφος είναι ερωτευμένη και δεν το κρύβει!

Ιωάννα Τούνη: Έλληνες στη Σαουδική Αραβία την κατήγγειλαν στις Αρχές Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων για αναρτήσεις της

Επώνυμη καταγγελία που αφορά το περιεχόμενο αναρτήσεων της Ιωάννας...

Στο χωριό του Δουρή

Ήταν 24 Φεβρουαρίου 1996, όταν ο Μανώλης Δουρής, ο...

Πώς η Βίσση των 70 Μαΐων βγήκε στην ερωτική σύνταξη

Πώς η 70χρονη πλέον Άννα Βίσση κατάφερε να πάρει…...

Δ. Αβραμόπουλος για το διαζύγιο μετά από 30 χρόνια γάμου: «Δεν το βλέπω με πικρία»

Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος και η Βίβιαν Σπανούδη υπήρξαν παντρεμένοι...