Μυρτώ Αλικάκη: Νέα αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή – «Είμαι αρκετά χρόνια με έναν άνθρωπο»

Τι είπε για τη σχέση της

Η Μυρτώ Αλικάκη παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στη Σταματίνα Τσιμτσιλή, στην εκπομπή «Happy Day», όπου μίλησε για τους δύο γιους της, τη σχέση της σήμερα με τον πρώην σύζυγό της, Πέτρο Λαγούτη, αλλά και για ένα κομμάτι της προσωπικής της ζωής που σπάνια συζητά δημόσια.

Αρχικά αναφέρθηκε στα παιδιά της και στις διαφορετικές τους κλίσεις, λέγοντας: «Έχουμε έναν ηθοποιό και έναν μάγειρα στην οικογένεια αυτή τη στιγμή. Γενικά η οικογενειακή παράδοση ήταν πολύ με το μαγείρεμα. Γενικώς η μαγειρική ήταν το φόρτε πολλών ατόμων στην οικογένεια. Χαρακτηριστικά θυμάμαι μια ατάκα του γιου μου που είχε γυρίσει από ένα σπίτι φίλου και λέει “μαμά λυπάμαι πολύ που η μαμά τους μαγειρεύει τόσο χάλια”».

Παράλληλα, αποκάλυψε πως ο μεγαλύτερος γιος της έχει ήδη κάνει τα πρώτα του βήματα στην υποκριτική, συμμετέχοντας στη σειρά «Το σόι σου».

Μιλώντας για τον χωρισμό της από τον Πέτρο Λαγούτη και τη μεταξύ τους σχέση, τόνισε: «Υπάρχουν πάρα πολλά βελούδινα διαζύγια. Δεν είναι πάντα τέλεια τα πράγματα από την αρχή. Ο Πέτρος και εγώ δεν προσβάλαμε ο ένας τον άλλον ποτέ. Και μεταξύ μας μπορεί να είχαμε πολλά προβλήματα ενίοτε αλλά δεν προσβάλαμε ποτέ ο ένας τον άλλον. Τα παιδιά είναι πάντα το ύψιστο κίνητρο».

Σε άλλο σημείο εξήγησε τη δική της φιλοσοφία για το πώς πρέπει να διαχειρίζονται οι γονείς τέτοιες αλλαγές μέσα στην οικογένεια: «Το θέμα δεν είναι να έχουν μεγαλώσει σε μια φούσκα και μετά να ξυπνήσουν στην πραγματικότητα. Πρέπει να μιλάμε, να επικοινωνούμε τα προβλήματά μας και να προχωράμε».

Αναφερόμενη στις δυσκολίες της καθημερινότητας ως μητέρα, ανέφερε: «Δεν δυσκολεύτηκα με την εφηβεία. Η πιο δύσκολη περίοδος για εμένα είναι η διαφορά ηλικίας που είχαν μεταξύ τους. Είχαν σοβαρή διαφορά φάσης. Ο ένας ήταν δημοτικό και ο άλλος γυμνάσιο. Τσακωνόντουσαν πολύ μεταξύ του».

Τέλος, η Μυρτώ Αλικάκη επιβεβαίωσε για πρώτη φορά ότι βρίσκεται εδώ και χρόνια σε μια σταθερή σχέση, ξεκαθαρίζοντας πως δεν θέλει να εκθέτει την προσωπική της ζωή: «Έχει τύχει να φωτογραφηθώ με κάποιον σε κάποια πρεμιέρα. Έχω μια σχέση η οποία είναι πολλά χρόνια και σημαντική για εμένα απλά δεν επιθυμώ να συζητάω αυτά τα πράγματα αλλά δεν κρύβομαι κιόλας. Δεν βρίσκω το λόγο να συζητάω. Δεν με απασχολούσε ποτέ η προσωπική ζωή άλλων ανθρώπων, οπότε και εγώ δεν θέλω οι άλλοι να ασχολούνται μαζί μου. Είμαι αρκετά χρόνια με έναν άνθρωπο».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Metallica στο ΟΑΚΑ: Οι αφίξεις των επωνύμων στη μεγάλη συναυλία

Από νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου, το ΟΑΚΑ άρχισε...

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Η Ράνια Δομάζου ανοίγει την καρδιά της: «Εγώ και οι γονείς μου, Μίμης και Βίκυ»

Η κόρη και η εγγονή της αξέχαστης τραγουδίστριας και...

Δανάη Παππά – Πάνος Βλάχος: Έγιναν νονοί σε γάμο-βάπτιση φίλων τους

Μια ιδιαίτερη στιγμή έζησαν η Δανάη Παππά και ο...

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!