Πέμπτη, 19 Φεβρουαρίου, 2026

Γκουρνέλου στη χρυσή εποχή του Χόλιγουντ

Η Στεφανία Γκουρνέλου κάνει άλμα στον χρόνο και…. προσγειώνεται με στιλ στη χρυσή εποχή του Hollywood.

«Όχι» από Βανδή στην παρουσίαση του σόου μεταμορφώσεων

Η Δέσποινα Βανδή έβαλε οριστικό τέλος στα «σενάρια» που τη θέλουν να αναλαμβάνει την παρουσίαση του νέου κύκλου του «Your Face Sounds Familiar», το οποίο ετοιμάζει ο ANT1 για την τρέχουσα σεζόν.

Τα «Υπέροχα πλάσματα» μπήκαν στον πάγο

Σε κρίσιμο σημείο βρίσκεται η επαναφορά της σειράς «Υπέροχα πλάσματα», καθώς ο Alpha πατάει «φρένο» στη μυθοπλασία, προς το παρόν, βάζοντας και αυτήν την αγαπημένη σειρά στον πάγο. Αποτέλεσμα;

Αποστόμωσε τους haters της η Κελεκίδου!

Το τελευταίο διάστημα η Κέλλυ Κελεκίδου λαμβάνει πολλά αρνητικά...

Γκουρνέλου στη χρυσή εποχή του Χόλιγουντ

Οι «μεταμορφώσεις» της ηθοποιού και συγγραφέα για το κινηματογραφικό αφιέρωμα του «Koita magazine»

Η Στεφανία Γκουρνέλου κάνει άλμα στον χρόνο και…. προσγειώνεται με στιλ στη χρυσή εποχή του Hollywood.

Στο νέο κινηματογραφικό, φωτογραφικό αφιέρωμα του «Koita Magazine», που εξασφάλισε η «Espresso», προτού ακόμα κυκλοφορήσει on-line, η γνωστή ηθοποιός και συγγραφέας «μεταμορφώνεται» σε δύο απόλυτα σύμβολα θηλυκότητας: στη Ρίτα Χέιγουορθ και την Οντρεϊ Χέπμπορν. Αρχικά, πόζαρε ως η εκρηκτική Ρίτα με βλέμμα γεμάτο αυτοπεποίθηση, αποτυπώνοντας τη δύναμη μιας γυναίκας που έγινε μύθος.

Στη συνέχεια υιοθέτησε τη λεπτή φινέτσα και την αριστοκρατική αύρα της Οντρεϊ από το φιλμ «Breakfast at Tiffany’s». Το αποτέλεσμα: Ενα παιχνιδιάρικο, αλλά «δεμένο» concept, σε ιδέα και υπό τη δημιουργική διεύθυνση της εκδότριας του «Koita», Μαριάμ Νίκου, με τη συμβολή της Εύας Ζαχαριάδου στο μακιγιάζ και της Αντζυς Αλαφούζου στα μαλλιά, το οποίο «αιχμαλώτισε» με τον φακό του ο φωτογράφος Νίκος Μαργαρίτης.

Η Στεφανία εδώ και χρόνια μοιράζεται τη ζωή της με τον ηθοποιό Τόνυ Δημητρίου, ενώ σε τούτο το project μοιράζεται με το κοινό κάτι εξίσου συναρπαστικό: την ικανότητά της να ταξιδεύει ανάμεσα σε εποχές, ρόλους και μύθους με την άνεση μιας ορίτζιναλ σταρ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στην Αττική με τη βοήθεια «Αϊ-Βασίλη» επιχειρηματία το πρώτο χωριό για ΑμεΑ

Μια είδηση που θα φέρει δάκρυα ανακούφισης σε χιλιάδες...

Τρελή κούρσα για τη μούσα των Χαΐνηδων

Μπορεί η ίδια να μη βγήκε από κάποιο «Καπηλειό»,...

Η κομψή κυρία έκανε βραδινή έξοδο με τον γιο της και γνωστό ηθοποιό

Ο γνωστός ηθοποιός έκανε βραδινή έξοδο με τη μητέρα του.

Καλογεροπούλου και Σβήγκος στον… ΟΠΕΚΕΠΕ

Η ηθοποιός Γιολάντα Καλογεροπούλου ανέβασε ένα χιουμοριστικό βίντεο με...

Η όμορφη Διώνη είναι κόρη γνωστού ζευγαριού ηθοποιών

«Σε έναν τσακωμό είπε φεύγω από το σπίτι κι έφυγε. Μόλις είχε τελειώσει το Λύκειο. Να τις πω, τι; Σε κλειδώνω στο σπίτι;

Η Γωγώ Μπρέμπου με την αδελφή της για ψώνια – Υπήρξε πρώην σύντροφος του Παπακαλιάτη

Η Γωγώ Μπρέμπου βγήκε για ψώνια στο κέντρο της Αθήνας με την αδελφή της, Χριστίνα.

Σωτήρης Τζεβελέκος: Δε θα πιστέψετε πόσο χρονών είναι – Η καριέρα και ο γάμος με την Έφη Θεοδώρου

Ο Σωτήρης Τζεβελέκος καλεσμένος της εκπομπής «The 2night show» αναφέρθηκε στην καριέρα του και στην απόφασή του να σταματήσει τη δουλειά.