Ο Μπραντ Πιτ βρίσκεται στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Ύδρα για τα γυρίσματα της νέας του ταινία «The riders».

Ο Έλληνας σωσίας του, Άρης Κοντός που θα συμμετέχει στην ταινία αποκάλυψε πως ο Χολυγουντιανός σταρ βρίσκεται στο νησί. «Ναι, ισχύει αυτό, με περνάνε για τον Μπραντ Πιτ όσοι με βλέπουν στον δρόμο, αλλά δε θεωρώ ότι είναι τόσο μεγάλη η ομοιότητα. Είναι ένας κανονικός άνθρωπος ο Μπραντ, παιδιά», δήλωσε. Με τον Γιώργο Λιάγκα να μένει άφωνος με την ομοιότητά του με τον Μπραντ Πιτ. «Εσύ δεν το καταλαβαίνεις, αλλά είναι τεράστια η ομοιότητα, είναι σοκαριστικό».

Σύμφωνα με την εκπομπή «Buongiorno», την Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου αναμένονται τα επίσημα γυρίσματα της ταινίας στην Ύδρα. Στο λιμάνι έχουν ήδη στηθεί προσωρινά στέγαστρα που θα λειτουργήσουν ως καμαρίνια για το κάστ, αφού τα τροχόσπιτα δεν επιτρέπονται λόγω των περιορισμών του νησιού.
Τη σίτιση του κάστ και της παραγωγής έχει αναλάβει ένα παραδοσιακό ταβερνάκι κοντά στο λιμάνι ενώ ο διάσημος ηθοποιός θα φιλοξενηθεί σε βίλα γνωστού εφοπλιστή.
